Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 10:33

Американець прочитав за рік Оксфордський словник

Жителеві Нью-Йорка вдалося повністю прочитати Оксфордський словник англійської мови, що нараховує 22 тисячі сторінок, повідомляє британська газета "Дейлі телеграф".

Тридцятисемирічний Еммон Ши, що читає словники з десяти років, витратив на прочитання 59 млн слів Оксфордського словника цілий рік.

Житель Нью-Йорка щодня витрачав до десяти годин на прочитання всіх 20 томів Оксфордського словника. Кожного разу, коли Ши зустрічав в словнику цікаве слово, він виписував його, боячись забути його значення, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Чоловік відзначив, що "були моменти, коли практично здавався, збентежений тим, що не знав жодного слова на сторінці словника".

"Іноді мені здається, що я не говорю на справжній англійській мові або не розумію її", - написав Ши в своїй книзі "Читання оксфордського словника англійської мови: одна людина, один рік, 21,730 сторінок".

За словами власника тисячі словників, прочитання Оксфордського словника стало для нього випробуванням, на яке він сам себе прирік кілька років тому.

Зараз ви читаєте новину «Американець прочитав за рік Оксфордський словник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути