четвер, 25 жовтня 2007 09:56

Американець кастрував себе через сексуальний потяг до дітей

Американець кастрував себе через сексуальний потяг до дітей

59-річний чоловік кастрував себе за допомогою кухонного ножа. Інцидент стався в місті Спрінгфілд, штат Іллінойс. Як повідомляє The Daily Herald, чоловік провів варварську операцію у себе вдома.

Одну тестікулу йому вдалося видалити повністю, її він спустив в туалет, другу сильно пошкодив. Після чого покликав на допомогу свого друга. За викликом приїхала поліція і швидка допомога.

Накласти на себе руки не наважився, зате вирішив позбавитися від порочної пристрасті.

Після надання медичної допомоги, потерпілий пояснив поліції свої дії тим, що 1984 року був засуджений за сексуальні домагання, але нещодавно знову відчув потяг до дітей. Накласти на себе руки він не наважився, зате ухвалив рішення раз і назавжди позбавитися від порочної пристрасті.

Прес-секретар поліцейського управління, сержант Рет Рос заявив, що поліція не поширює ніякої інформації про інцидент, оскільки не було факту злочину. Окремо було підкреслено, що на відміну від 1984 року, цього разу фактів сексуальних домагань з боку колишнього ув"язненого зареєстровано не буде, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Американець кастрував себе через сексуальний потяг до дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути