вівторок, 18 вересня 2012 23:46

Американця заарештували за викрадення власного автомобіля

Американця заарештували за викрадення власного автомобіля
Дональд Сміт. Фото: телеканал CBS

У штаті Делавер заарештували чоловіка, який викрав власну машину з ремонтної майстерні, пише Philadelphia Inquirer. Інцидент стався вдень у п'ятницю, 14 вересня, в місті Нью-Касл. Про те, що машина зникла з ремонтного установи, в поліцію повідомив власник майстерні.

На місце події виїхала поліція, яка ознайомилася з записами камер відеоспостереження. На плівках було відображено, як в майстерню приїхав якийсь чоловік і поставив машину на навантажувач, після чого втік. Власник ремонтної компанії зв'язався з власником машини, Дональдом Смітом, і повідомив йому, що його авто викрали.

У бесіді з господарем майстерні Сміт заявив, що він сам і викрав свою машину. Господар фірми повідомив поліції, що раніше він відмовлявся віддавати машину Сміту, оскільки той не бажав платити за ремонт. Очевидно, це і стало причиною скоєного жителем Делавера правопорушення.

Поліцейські вирушили на пошуки навантажувача з викраденим автомобілем і незабаром побачили його на вулиці. Сміт відмовився паркувати навантажувач на вимогу правоохоронних органів, і в підсумку почалося переслідування, що протривало 35 хвилин. Під час погоні Сміт виїхав в кукурудзяне поле, після чого не впорався з керуванням і з'їхав у ставок.

Дональд Сміт був заарештований і звинувачений в незаконному проникненні в приміщення майстерні, а також у викраденні авто. Він був поміщений під варту, але після того, як вніс заставу, був звільнений. Коли відбудеться засідання суду, не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Американця заарештували за викрадення власного автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути