понеділок, 13 серпня 2012 16:54

Дмитру Харатьяну повернули викрадену два роки тому машину

Дмитру Харатьяну повернули викрадену два роки тому машину
Найближчим часом артист отримає своє авто Фото: Дни.Ру

Ульяновські поліцейські розшукали автомобіль Toyota Land Cruiser 200. Він був викрадений в 2010 році у актора Дмитра Харатьяна. Найближчим часом артист отримає своє авто.

Як повідомляє МВС по Ульяновській області, в ході проведення оперативно-розшукових заходів щодо осіб, які, ймовірно, займаються легалізацією викрадених машин, співробітники обласного Управління МВС Росії затримали дві машини. В результаті проведеної автотехнічної експертизи виявлено факт зміни серійного номера транспортного засобу.

"Встановлено, що первинний ідентифікаційний номер значиться у федеральному розшуку", - йдеться в повідомленні відомства. В результаті звірки за серійними номерами з'ясувалося, що одна з машин, марки Toyota, була в червні 2010 року викрадено в Москві у відомого актора Дмитра Харатьяна.

Ця інформація була направлена в МВС по Москві з метою відновлення виробництва щодо раніше порушеній кримінальній справі. До передачі автомобіля московським поліцейським він перебуватиме на території міського Управління МВС.

Нагадаємо, невідомі викрали джип Харатьяна, коли його дружина приїхала в магазин на Нахімовському проспекті. Вийшовши через кілька хвилин, жінка виявила, що машини на місці немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмиро Харатьян образився на киян

Дмитро Харатьян отримав широку популярність, знявшись в таких фільмах, як "Зелений фургон", "Гардемарини, вперед!", багатьох популярних серіалах.

Зараз ви читаєте новину «Дмитру Харатьяну повернули викрадену два роки тому машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути