вівторок, 04 грудня 2007 08:51

Ротару повернули вкрадені $70 тис

Дізнавшись про крадіжку двох мільйонів рублів, що складали її гонорар, Софія Ротару декілька днів не могла знайти собі місця від обурення.

Гроші були вкрадені у адміністратора співачки більше півтора місяці тому. Посеред біла дня в районі Кутузовського проспекту зловмисники підійшли до машини "Ніссан" і, розбивши скло передніх дверей, викрали портфель, в якому лежали 754 тисячі рублів, 17,9 тисячі євро і 7,6 тисячі доларів. Швидко заскочивши в свій автомобіль, що стояв неподалік, злочинці помчали в невідомому напрямі.

Чого тільки не зробила тоді іменита співачка. І заяву в міліцію написала, і "крутих" друзів підключила, навіть до ворожки української звернулася, але все виявилося марно.

Побачивши, як Софія Михайлівна переживає через викрадені гроші, її директор Ольга Коняхіна, що працює із співачкою вже не один рік, вирішила сама виплатити артистці вкрадену суму. За словами друзів Ольги, вона не могла дозволити, щоб знаменитість залишилася без гонорару, зниклого нехай навіть при форс-мажорних обставинах.

"Я повернула Софії Михайлівні всі гроші, що призначалися на виплату гонорару за її сольні виступи в Кремлі і ряду інших місць, - призналася нам Ольга Коняхіна. - Їх вкрали в Москві, а я її російський концертний директор. Тому і відповідати за все повинна я."

Позиція Коняхіної цілком зрозуміла: директор Ротару вважає, що її артист не повинен страждати ні за яких обставин, повідомляє "Твій ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Ротару повернули вкрадені $70 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути