Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2009 12:48

Американці роблять пластичні операції задля нової роботи

Американці роблять пластичні операції задля нової роботи
В 2008 році економічний спад торкнувся пластичної хірургії. В США прибутки косметичних кабінетів зменшилися на 9% до $11,8 млрд, за даними Американського товариства пластичних хірургів (ASPS).

Але деякі пацієнти, навпаки, поспішають на прийом. Підвищений інтерес до хірургії виявляють люди, які бажають стати "молодшими, свіжішими", бо на ринку праці на них чекає жорстка конкуренція.

"Мені 56 років, і я був у бізнесі протягом 35 років. Цей рік тяжкий. Але мені незабаром іти на співбесіду, - сказав Джеф Грабов, маркетолог з Лос-Анджелесу, який нещодавно витратив $17 тисяч "на обличчя". - Операція має сенс для мене. Я виглядаю як мінімум на 10-15 років молодше, до мене більше довіри".

Рецесія викличе ще більший попит

Проводив цю операцію хірург Пейман Симоні. Він виконує "комплексну підтяжку обличчя" з використанням лише місцевої анестезії, яка зберігає час і гроші - до $6 тисяч.

За інформацією Американського товариства пластичних хірургів (ASPS), близько 13% з 756 опитаних жінок у віці від 18 до 64 років розглядають косметичні медичні процедури як засіб підвищення впевненості  та конкурентоспроможності на ринку праці.

Приблизно 3% провели косметичні процедури для впевненості у найближчому майбутньому, а 73% заявили, що зовнішній вигляд відіграє певну роль в отриманні робочого місця, просуванні по службі чи роботі з клієнтами.

Деякі лікарі вважають, що рецесія викличе ще більший попит, а пацієнти бажатимуть "емоційного підйому у ці похмурі часи", повідомляє Reuters

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Американці роблять пластичні операції задля нової роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути