Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2008 10:42

Американці не видають візи представникам Абхазії та Осетії

Глава МЗС Абхазії Сергій Шамба і виконуючий обов"язки прем"єр-міністра Південної Осетії Борис Чочієв досі не отримали візи США для участі в засіданні РБ ООН, засідання може бути перенесене в третю країну, повідомило джерело в МЗС Росії.

"Досі візи не видані, судячи з усього, американці не поспішають їх видавати", - сказало "Интерфаксу" у вівторок джерело в МЗС Росії. За його словами, "в даний час в кулуарах Ради Безпеки ООН йде дискусія про те, як організувати обговорення ситуації в Грузії, при цьому не виключається варіант проведення засідання РБ в іншому місці".

Як підкреслив дипломат, в Москві вважають, що в будь-якій дискусії про долю Абхазії та Південної Осетії повинні брати участь представники цих двох країн. Крім того, нагадало джерело, 15 жовтня закінчується мандат Місії ООН в Грузії, що також буде вимагати дискусії в Раді Безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Американці не видають візи представникам Абхазії та Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути