вівторок, 19 серпня 2008 16:00

Американці не готові довірити Обамі взаємини з Росією

У питаннях взаємин США і Росії більшість американців довіряють кандидатові на президентський пост від Республіканської партії Джону Маккейну, передає агентство AFP. Такі результати показало опитування, проведене дослідницьким центром Квінніпакського університету.

Учасникам дослідження було поставлено питання про те, хто з кандидатів в президенти краще здатний "справитися" з Росією. Лише 27 відсотків опитаних сказали, що це вдасться кандидатові від демократів Бараку Обамі. 55 відсотків американців вважають, що на це здатний Джон Маккейн.

Серед тих, хто вважає Маккейна компетентнішим в питанні взаємин з Росією, немало прихильників Демократичної партії, відзначає агентство.

Фахівці дослідницького центру підкреслюють, що взаємини з Росією не входять в список проблем, які, з погляду жителів США, належить вирішити новому президентові.

Як Обама, так і Маккейн засудили дії Росії в ході грузино-осетинского конфлікту, проте Маккейн користується репутацією досвідченішого в зовнішньополітичних питаннях кандидата, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Американці не готові довірити Обамі взаємини з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути