субота, 26 січня 2008 10:40

Америка може вимагати видачі Могилевича

Американські правоохоронні органи за наявності відповідних на те підстав направлять до Росії запит про видачу затриманого у справі компанії "Арбат Престиж" бізнесмена Семена Могилевича.

Як повідомляє NEWSru, про це заявив заступник офіційного представника Держдепартаменту США ТомКейсі.

"Якщо він (затриманий) є тим, кого розшукують в Сполучених Штатах у зв"язку з кримінальними звинуваченнями, то я упевнений, що... у Міністерстві юстиції (США) це розглянуть ", - сказав Кейсі.

"Якщо є можливість направити прохання про екстрадицію, то я упевнений, що вони (представники Мінюсту США) дадуть цьому відповідний хід", - сказав представник Держдепартаменту. При цьому Кейсі сказав, що не має в своєму розпорядженні інформації про справу Могилевича.

Могилевич, який зараз носить прізвище Шнайдер, був затриманий в середу, 23 січня, в Москві одночасно з власником мережі парфюмерних магазинів "Арбат Престиж" Володимиром Некрасовим. За даними правоохоронних органів, вони обидва є фігурантами кримінальної справи про несплату податків в особливо крупному розмірі, повідомляє АМИ "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Америка може вимагати видачі Могилевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути