середа, 15 червня 2011 15:38

Албанія дозволила українцям перебувати без віз протягом 90 днів

Албанія дозволила українцям перебувати без віз протягом 90 днів

Громадяни України відтепер мають право без візи в'їжджати на територію Албанії і перебувати на ній загальним терміном до 90 днів протягом 180 днів з моменту першого в'їзду. Про це повідомив під час брифінгу в Дипломатичній академії Міністерства закордонних справ України спікер МЗС Олександр Дікусаров.

"Згідно з пунктом ц1іі рішення албанського уряду №367 від 13.05.2011 щодо змін у вимогах, процедурах та документах для в'їзду та перебування іноземних громадян на території Албанії, передбачається скасування віз для громадян України, Вірменії, Азербайджану і Казахстану, власників закордонних паспортів, а також проїзних документів, виданих у Тайвані та КНР, у той час як для громадян Росії залишається сезонне звільнення від віз з 1 червня по 31 жовтня 2011 р."

За словами Дікусарова, у відповідності до статті 20 закону РА №9959 "Про іноземців", громадяни України повинні зареєструватись у регіональному управлінні Прикордонної та міграційної служби протягом 30 днів після в'їзду на територію Албанії.

Нагадаємо, що в червні минулого року Уряд Ізраїлю більшістю голосів прийняв рішення про скасування візового режиму з Україною. Однак у силу рішення вступило 9 лютого цього року.

Зараз ви читаєте новину «Албанія дозволила українцям перебувати без віз протягом 90 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути