Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2008 13:03

Актриса Келлі Брук оголилась на пляжі (ФОТО)

  Келлі Брук
Келлі Брук
Актриса і модель Келлі Брук, чия фігура неодноразово визнавалася еталоном краси, порадувала своїх поклонників новими фотографіями топлес, які папарацци змогли зробити під час відпочинку зірки разом із 41-річним нареченим Біллі Дзейном на Карібах.

У 2005 році 28-річна Келлі викликала паніку серед своїх фанатів, заявивши, що більше ніколи не роздягатиметься для фотосесій, проте своєї обіцянки не стримала. Недавно Брук поділилася секретом своєї краси і сексуальної привабливості, відзначивши, що для збереження і того й другого необхідно постійно займатися сексом.

На початку року Брук виграла онлайн-конкурс на право вважатися володаркою найсексуальніших грудей. Тоді вона просто вбила всіх своїм бюстом четвертого розміру, обійшовши таких знаменитостей, як Анджеліна Джолі, Памела Андерсон, Хеллі Беррі, Сієнна Міллер.

Відверті знімки Брук з фільмів Three, а також Romy and Michele: In the Beginning викликали фурор серед більше ніж 5 тисяч учасників опитування. Актриса перемогла завдяки своїй приголомшуючій фігурі та прекрасній формі грудей. У березні Брук також назвали щасливою володаркою найкрасивіших ніг. У опитуванні популярного британського журналу The Nuts взяли участь приблизно 2 тисячі його читачів, пише The Sun.
Зараз ви читаєте новину «Актриса Келлі Брук оголилась на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути