Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2023 06:00

Яким знакам зірки допоможуть досягти того, чого хочеться найбільше – гороскоп на 10 лютого

Яким знакам зірки допоможуть досягти того, чого хочеться найбільше – гороскоп на 10 лютого
Відкладіть похід по крамницях. Куплені речі не служитимуть довго. Фото: pixabay.com

10 лютого спалахуватимуть конфлікти, які назрівали не один тиждень. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Збільшиться кількість розлучень, - говорить астрологиня. – Сварки розгоратимуться через дрібниці. Енергії стає більше. Але направлена вона буде не в те русло. Добре пройде день у тих, хто вміє ризикувати й не шкодує за втраченим. Викидайте з дому непотріб. Відмовляйтеся від обтяжливих стосунків. Не беріть на себе чужих зобов'язань. Цього дня потрібно подбати про полегшення свого життя. Побудьте егоїстами. Непростий день для робітників транспорту й торгівлі. Очікуються збитки. Не час шукати фінансових партнерів. Але саме час віддавати борги. Відкладіть похід по крамницях. Куплені речі не служитимуть довго. Триває складний період у підлітків. Можливі нервові зриви. Майте терпіння під час розмови з дітьми. Стрільці та Раки, Діви та Козероги почуватимуться справжніми щасливчиками. Зірки допоможуть вам досягти того, чого хочеться найбільше".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бачитимете віщі сни. Рішення приходитимуть до вас спонтанно. Для друзів та коханих ви станете дороговказом. Частіше обіймайте найрідніших.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Добре спланований день виявиться плідним. Фінансова чуйка не підведе. Це утримуватиме від збиткових рішень. Кишеня наповниться після обіду.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Губитимуться документи. Суперечки з бізнес-партнерами виллються у кілька тижнів серйозної фінансової кризи. У п'ятницю займіться оформленням спадку. Можна розпочинати ремонт у квартирі. Добре справи підуть у тих, хто має на кого покластися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Навчіться просити вибачення. Навколо буде багато впертих і самовпевнених. Завдяки умінню вибачатися, ви легко перетворите ворога на друга. Багато що зможете змінити, якщо накопичуватимете ресурси і не ділитиметеся з іншими своїми задумами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Колеги і конкуренти витягнуть із вас усю енергію. Візьміть відпуску і втечіть від проблем у місця, де почуваєтеся щасливим та вільним. Ваші ідеї підтримають кохані. Користуйтеся зволожуючими кремами, щоб не спровокувати передчасного старіння шкіри.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З'являться непорозуміння між партнерами, що займаються спільним бізнесом. Не варто шукати собі пари. Вдаватиметься те, що робите експромтом. Усе, що планували не один день, навпаки зірветься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На які три знаки чекають особливі зміни в особистому житті – любовний гороскоп на лютий

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хочете, аби щось вийшло, як треба? Готуйтеся коритися обставинам. Часто спізнюватиметеся. Якщо не встигли кудись, хоча й виходили з дому вчасно, не засмучуйтеся. Прийміть це як вказівку долі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Працюватимете плідно, якщо вчасно розділите потрібне від бажаного. Частину справ просто відкладіть. Зараз краще плисти за течією. Виграє той, хто зуміє поступитися. Бесіди з коханими не складатимуться. Щоб не сваритися, уникайте звинувачень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зустрінете людей, які готові до співпраці та уміють іти на компроміси. Позбудетеся тих, хто хотів на вас заробити і зловживав своїм положенням. Відкладіть початок нової дієти. Спровокуєте розлад шлунку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Покупки здійснюйте до обіду. Вечір несприятливий для придбання одягу і техніки. Більше часу проводьте з дітьми. Вони хотітимуть уваги та любові. Відкладіть смартфон. Перегляньте разом улюблену комедію, пограйте у настільні ігри.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Творчо підходитимете до роботи. Завдяки чому втілите у життя багато цікавих ідей. Це час днів народжень. Родичі і друзі надарують багато всього, про що мріяли не один рік. Не наполягайте на зустрічі з людьми, які вас уникають. Зачекайте з освідченням. Ризикуєте отримати відмови.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Прокидайтеся раніше, ніж зазвичай. Це магічний день. Те, що задумаєте і намрієте, легко втілите у життя. Переможцем стане той, хто зуміє мислити раціонально, а не керуватися емоціями. Отримаєте спадщину чи неочікувану премію. Накопичуйте гроші на придбання чогось великого.

Астрологиня зробила прогноз на 6-12 лютого і розповіла, що принесе кожному із нас тиждень лідерів і переможців. Щасливчиками себе відчують Тельці, Скорпіони та Козероги.

Зараз ви читаєте новину «Яким знакам зірки допоможуть досягти того, чого хочеться найбільше – гороскоп на 10 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути