вівторок, 31 січня 2023 05:40

Які знаки зуміють розбагатіти й забути про проблеми – гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

Які знаки зуміють розбагатіти й забути про проблеми – гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого
Вигідних фінансових пропозицій буде обмаль, але ви зумієте розгледіти найпривабливіші. Фото: pixabay.com

З 30 січня до 5 лютого зачекайте з ухваленням рішення, щоб не нашкодити собі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Якщо шукаєте собі підлеглих, зробіть ставку на молодь, – говорить астрологиня. – Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше. Цього тижня у Раків, Дів і Терезів з'явиться можливість розбагатіти і забути про проблеми. Аби уникнути аварійних ситуацій, не працюйте із зіпсованою технікою. Завчасно віддавайте у ремонт неробочі тостери та грилі. Не можете сказати правду, промовчіть. Уникайте конфліктів на роботі. Нервові зриви можуть призвести до передінфарктного стану".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Настає період фінансових випробувань. Щоб втриматися наплаву, доведеться відмовитися від великих покупок. Багато хто передумає йти у магазин, доношуватиме взуття та одяг, які придбав торік.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вас кликатимуть на заробітки і переманюватимуть у новий колектив. Не бійтеся змін. Грошей зароблятимете більше та й серед нових колег відчуєте себе затишно.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Чим раніше прокидатиметеся, тим краще йтимуть справи. Не хочете нажити собі ворога – не позичайте грошей у четвер. Навіть якщо просить близький родич. Нове кохання прийде у ваше життя у вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Не спішіть вкладати їх у новий бізнес. Втрати неминучі. Уникайте провокацій. Вас спробують намовити на щось підле, а відповідати за вчинок доведеться самотужки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вигідних фінансових пропозицій буде обмаль, але ви зумієте розгледіти найпривабливіші. Кохані пишатимуться вами. Будьте вдячними за підтримку і довіру. Захворіли – лишайтеся вдома. У ліжку вдасться швидше здолати недугу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Стосунки з коханими триматимуться на вашій ініціативі. Чи готові ви і далі догоджати тим, хто використовує вас як запасний варіант? У вихідні відвідайте батьків. Розпитайте у них про ваш родовід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі: чим загрожують і скільки їх буде у лютому

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цей день завершиться серйозними змінами у житті. Зважитеся на переїзд до партнера. У понеділок може загубитися цінна річ. Щоб знайти її, доведеться переставити меблі у будинку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Кожну новину братимете близько до серця. Через це нагадає про себе безсоння. Діти підуть до школи та повернуться у дитсадок. Зможете більше часу присвятити роботі. Частину обов'язків по дому перекладіть на тестів і свекрів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не спішіть змінювати роботу. Згодом надійдуть набагато вигідніші пропозиції. Не розповідайте знайомим про проблеми в особистому житті. Станете героєм пліток. Нові курси підуть важко. Підводитиме пам'ять.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Почуваєтеся піднесено. У вівторок вдаватиметься робота, на яку раніше бракувало часу. Поза увагою залишаться інтереси коханих. Подбайте, щоб вони почувалися коханими та захищеними. Приготуйте незабутній подарунок до Дня святого Валентина.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдасться здійснити неможливе і заробити неочікувано багато. Погоджуйтеся на підробіток. Правильно розподіліть сімейний бюджет. Можете отримати несподіваний спадок від далеких родичів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У життя повернуться колишні коханні. Даремно погоджуєтеся відновити стосунки. Наступите на ті самі граблі. Покращити самопочуття допоможе повноцінний сон.

У лютому справи підуть краще. Складний період позаду. Можна зітхнути з полегшенням. Астрологиня розповіла, які чотири знаки ніколи не матимуть проблем з грошима.

Зараз ви читаєте новину «Які знаки зуміють розбагатіти й забути про проблеми – гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути