неділя, 07 січня 2024 08:20

Як закликати у своє життя багатство та успіх - астрологиня про особливі перші вихідні цього року

Як закликати у своє життя багатство та успіх - астрологиня про особливі перші вихідні цього року
Розпочніть заняття спортом. Відмовляйтеся від шкідливих звичок. Фото: pixabay.com

6-7 січня не давайте ліні взяти верх над здоровим глуздом. Саме час подумати про покращення якості життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не дозволяйте собі сумувати цими днями, - говорить астрологиня. - Підніме настрій поїздка у цирк, театр чи кінотеатр. Купіть нову книгу, почитайте вірші. Займіться очищенням організму. Це найкращий час, щоб закликати у своє життя багатство та успіх. Розпочніть заняття спортом. Відмовляйтеся від шкідливих звичок. Займайтеся усім, що корисне для здоров'я. Таланитиме досвідченим. Дослухайтеся до порад літніх людей. Вони дадуть мудрі підказки, що дозволять у майбутньому заробити багато грошей та заявити про себе, як про професіонала".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не час експериментувати. З чим би це не було пов'язано. Беріться за надійні справи. Спілкуйтеся з надійними людьми. Підвищується плодючість організму. Враховуйте це під час планування родини.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Чим раніше прокидатиметеся, тим краще йтимуть справи. Не хочете нажити собі ворога – не позичайте грошей. Навіть якщо просить близький друг. Не відвертатйеся від дітей та друзів, які потерпають від дефіциту уваги. Спробуйте на кілька годин стати їхнім психологом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Багато чого ламатиметься. Не давайте в користування дітям дорогих телефонів і ноутбуків. Запросіть друзів на шашлик. Уникайте спиртного. Майте під рукою таблетки від печії.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Не спішіть вкладати їх у новий бізнес. Втрати неминучі. Уникайте провокацій. Вас спробують намовити на щось підле, а відповідати за вчинок доведеться самотужки.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вигідних фінансових пропозицій буде обмаль, але ви зумієте розгледіти найпривабливіші. Сусіду знадобиться допомога. Підставте своє сильне плече. Захворіли - лишайтеся вдома. У ліжку вдасться швидше здолати застуду.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Навколо вас багато сильних та ініціативних однодумців. Налагодьте співпрацю з цими людьми і ваші справи підуть угору. Покупку квартири перенесіть на весну. Отримаєте більше вигідних пропозицій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зміни у керівництві змусять шукати нову роботу. Не засмучуйтеся. Це допоможе наважитися на те, чого жадали роками. Відкриєте в собі нові таланти і зумієте добре заробити.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Житимете ідеєю придбати нове життя. Під час вибору квартири чи будинку прислухайтеся до порад професіоналів. Оберіть перевірених рієлторів. Вони допоможуть заощадити кругленьку суму. Бережіть речі, які цінні для ваших рідних. Не варто викидати те, що не належить вам.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Справи йтимуть краще, але заробітки не виправдають сподівань. Подумайте, де можете заробити додатково. Не спішіть задовольняти власні забаганки. Скоро про ці покупки пошкодуєте.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Будете приємно здивовані, коли зумієте зробити те, чого не вдавалося раніше. Ваші поради і досвід знадобляться дітям. Гроші надійдуть вчасно. Можна купувати авто або деталі до нього.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вихідні будуть багаті на новини про далеких родичів. Щоб допомогти їм, доведеться відкласти частину власних справ. У неділю варто купити техніку для дому. Порадуйте обновками коханих. Гарно носитимуться речі, замовлені в інтернет-магазині

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вас змусять доробити справи, що тягнуться з минулого року. Засумніваєтеся у своїх уміннях. Не спішіть здавати позиції. На вас рівняються решта колег. Грошей побільшає. Виграє той, хто заощадить.

Астролог розповів, коли насправді розпочнеться рік Дракона, що та кому він готує.

Зараз ви читаєте новину «Як закликати у своє життя багатство та успіх - астрологиня про особливі перші вихідні цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути