Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 10:38

Як українські знаменитості провели новорічні свята

Увесь грудень Тіна Кароль працювала не покладаючи рук. Бували дні, коли у неї було по чотири концерти. "Ялинковий" марафон стомив, тому в новорічну ніч вона поїхала до батьків і як старанна дочка допомагала мамі накривати на стіл, різала салати і пекла святковий пиріг. На Різдво Тіна приготувала для всієї сім"ї кутю. Виявляється, що в її обов"язки готувати це різдвяне блюдо входить з 12 років. У святкову ніч в будинку красуні-телеведучої Маші Ефросиніної побували Дід Мороз зі Снігуронькою і купа гостей. "Після народження дочки Нани, – розповідає Маша, – наш Новий рік проходить виключно за дитячим сценарієм".

Гарненько відсвяткувавши в Києві, Ефросиніна з дочкою і чоловіком Тімуром покотила в Альпи кататися на лижах. Попри 2-річний стаж катання, витончено виробляти на горі піруети у неї поки не виходить.

Новий рік співак Віталій Козловський зустрів з друзями в заміському ресторані. Погуляли екстремально. Спочатку влучили хлопавкою в дорогущу кришталеву люстру, яка обсипалася святкувальникам на голови, а потім від бенгальских вогнів загорівся товстий шар конфетті на підлозі. Пожежу ліквідували швидко – трохи постраждав шкіряний диван, і приміщення затягло димом. Козловський гасив полум"я в перших рядах, від чого постраждали його нові туфлі. 1 січня співак пішов у кіно на "Іронію долі-2", де навіть сльозу пустив.

Різдво Віталій зустрів у рідному Львові, поїдаючи свою улюблену кутю обов"язково без меду і родзинок. Сам собі співак побажав у новому році вивчити англійську мову і познайомитися з Мадонною. "А чом би й ні? – говорить він. – Абсолютно реальні речі для цілеспрямованих людей".

Незмінний ведучий "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк зустрів Новий рік зі своєю сім"єю в Підмосков"ї, у селі Новоглаголево, де живуть Олександр Градський, Олександр Морозов і старий друг і кум Кондратюка – співавтор "Караоке на Майдані" Андрій Козлов. "У нього там дача: великий дерев"яний будинок, три собаки, ковзанка, – розповідає Ігор. – Є де погуляти. Зустріч Нового року у нього вдома – наша стара традиція. Вночі влаштовуємо феєрверк. У селищі з року в рік сусіди змагаються, хто крутіше "вистрілить". Козлов перемагає вже другий рік. Різдво я за традицією зустрів удома в колі сім"ї. Сидів і чекав, коли до вечора 6-го моя хресна дочка привезе мені вечерю.

Режисер Оксана Байрак вирішила зустріти Новий рік по-африканськи і поїхала в компанії старих друзів на туніський острів Джерба. По ходу діла Оксана відвідала старовинну синагогу Гриба, в якій зберігаються сувої священної Тори. У одну з прогулянок Байрак примудрилася загубитися, завдяки чому забрела на старий ринок, де купила старовинні ювелірні прикраси, продавець присягався, що це ХIV століття.

Різдво Оксана провела в будинку актора Володимира Горянського, з яким її пов"язує багаторічна дружба. Не обійшлося без традиційних ворожінь, які підтвердили, що новий рік обіцяє бути вдалим і навіть доленосним, пише Комсомольская правда.

Зараз ви читаєте новину «Як українські знаменитості провели новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути