Ексклюзиви
вівторок, 12 серпня 2008 13:42

Як Саакашвілі перелякався і втік від вигаданого бомбардування (ВІДЕО)

Телеканал CNN розповсюдив відеоролик, який зобразив, як президент Грузії Михайло Саакашвілі намагається сховатися від "російських літаків".

Двохвилинний ролик показує, як під час візиту в місто Горі разом з міністром закордонних справ Франції Бернаром Кушнером Саакашвілі терміново перериває імпровізовану вуличну прес-конференцію і з вигуками по-англійськи "давайте йти звідси", тікає. При цьому його намагається прикривати група людей в штатському і з автоматами Калашникова. Охоронці засовують Саакашивілі в джип, але машина потрапляє в пробку, і лише через деякий час президентський кортеж виїжджає, збираючи по дорозі охоронців, що залишилися.

Чого так злякався Саакашвілі? Говорять, йому привиділися російські літаки. Правда, численні журналісти в небі нічого підозрілого не помітили.

Відзначимо, що також в понеділок Михайло Саакашвілі розповів про нові військові успіхи Росії. За словами президента, військовослужбовці РФ захопили центральну магістраль, яка сполучає східну і західну частини Грузії.

"Вони зуміли сьогодні увечері вийти на центральну трасу і відрізати східну Грузію від західної, - цитує РІА "Новости" вислів Саакашвілі. - Ми знаходимося перед однією з найбільших загроз в історії країни, коли мова йде про втрату нашої незалежності".

У свою чергу представник міністерства РФ роз"яснив, що російські миротворці за підтримки інших військових частин проводять операцію у грузинського міста Сенаки, уточнюють Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Як Саакашвілі перелякався і втік від вигаданого бомбардування (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути