Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 10:37

Як розмовляти по телефону з жінкою

Як розмовляти по телефону з жінкою
Ваше вміння правильно побудувати розмову по телефону дозволить справити хороше враження на жінку. Багатьох помилок можна уникнути, просто подумавши, що ви говоритимете, і як це виглядатиме з боку. Наступні пункти допоможуть вам побудувати своє спілкування правильно і уникнути найбільш частих помилок.

1. Перша розмова по телефону повинна бути короткою

Не важливо, наскільки завантажений ваш день і скільки у вас часу на розмову, ви повинні справити враження людини, що живе активним повноцінним життям. Для цього скажіть те, що хотіли сказати і не потрібно абстрактних бесід про природу і погоду. Непогано було б, якби ви закінчили розмову першим. Це змусило б жінку ще більше чекати зустрічі з вами.

2. Розмову потрібно закінчувати на веселій ноті

Жінка завжди пам"ятає те, що ви сказали їй, закінчуючи розмову. Це повинне бути щось позитивне, смішне, що змусить її посміхатися після того, як вона покладе трубку. Навіть якщо ваша перша розмова була невдалою, останній жарт може виправити становище на вашу користь.

3. У вашого дзвінка повинна бути чітка мета

Не дзвоніть просто, щоб поговорити. До розмови ви повинні підготуватися, кажіть заплановані фрази. Адже вам не потрібно, щоб після вашого пояснення жінка перепитувала  "Так, що ти мені хотів сказати?". Якщо ви запрошуєте жінку на побачення, у вас повинні бути декілька варіантів, куди можна піти, на випадок, якщо на перший вона не погодиться.

4. Випромінюйте позитив

Жінки, звичайно, славляться своїм умінням слухати, наділені від природи співчуттям і схильністю до співчуття, але це не розв"язує вам руки. Не потрібно виливати на неї весь той негатив, який накопичився у вас за цілий день, скаржитися на життя і тому подібне Не потрібно навіть бурчати в трубку або говорити безбарвним голосом. На перші декілька побачень заховайте подалі свій емоційний багаж.

5. Повідомлення на автовідповідач можна залишати, тільки якщо ви дзвоните вже не вперше

Не залишайте повідомлення на автовідповідачі, бо матимете вигляд чоловіка, що дуже потребує її уваги. Якщо ви дзвоните вперше, повісьте трубку і спробуйте ще раз пізніше. Не бійтеся, що її насторожить невідомий номер телефону, що відобразився кілька разів на її автовідповідачі.

6. Дзвоніть у відповідний час

Це означає, що ви не повинні робити дзвінки жінці в робочий час. По-перше, вона вирішить, що ви так багато думаєте про неї, що знайшли час телефонувати в паузі між роботою. По-друге, їй може бути незручно з вами розмовляти при колегах або шефові, і вона не зможе, навіть якщо б хотіла бути з вами люб"язною.

Якщо ви запрошуєте жінку на побачення в неділю, то зробіть дзвінок до середи. Не дзвоніть увечері в п"ятницю або суботу. Якщо ви лежите на дивані і дивитеся телевізор, вам ні чим зайнятися, про це їй знати не обов"язково, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як розмовляти по телефону з жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути