вівторок, 05 лютого 2008 12:29

Як Путін розглядав своє озброєння (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Володимир Путін побував у військових частинах Дагестану, Карачаєво-Черкесії й Кабардино-Балкарії.

Про це повідомляє прес-служба глави РФ на своєму офіційному веб-сайті.

У 33-ій окремій мотострілковій гірській бригаді, розташованій в дагестанському поселенні Ботлих, президентові продемонстрували техніку, яка стоїть на озброєнні бригади, засоби зв"язку і радіоелектронної боротьби, штатні і перспективні зразки стрілецьких озброєнь, а також вилучена в цьому районі іноземна і саморобна зброя. Командир бригади полковник Володимир Соколов розповів голові держави про військове містечко, оснащення бригади, а також про побутові умови служби.

Володимир Путін провів нараду з проблем розвитку регіону. Зокрема, обговорювалися проблеми газифікації і будівництва доріг. Президент дав доручення голові "Газпрому" Олексію Міллеру активізувати газифікацію Ботлихського і Цумадінського районів Дагестану. Міністрові транспорту Ігорю Левітину В.Путін дав вказівку спільно з владою Дагестану підготувати пропозиції з подальшого будівництва автодороги між цими районами. Крім того, президент доручив міністерству оборони вивчити можливість закупівлі продуктів для військових частин в місцях їх розквартировування.

Президент побував в розташуванні 121-го полку оперативного призначення внутрішніх військ МВС РФ, дислокованого в Нальчику. У рухомому модулі управління військами заступник командувача внутрішніми військами - начальник управління бойової підготовки генерал-майор Бабкін доповів про цілі і завдання полку, методи ведення бойової підготовки і способи взаємодії з прикордонними військами, МНС і іншими службами. Тут же в режимі відеотрансляції В.Путін зміг спостерігати за ходом комплексного тактико-спеціального заняття одного з батальйонів полку.

Володимир Путін відвідав також 34-у окрему мотострілкову гірську бригаду міністерства оборони, розташовану в станиці Зеленчукська в Карачаєво-Черкесії.

Мотострілкові гірські бригади, розміщені в поселенні Ботлих і в станиці Зеленчукська, створені за указом президента від 30 червня 2006 року.

Володимир Путін відвідував Ботлих в серпні 1999 року - будучи головою уряду Росії, - щоб на місці ознайомитися з обстановкою після боїв із загонами ісламських екстремістів, що вторглися до Дагестану з Чечні.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як Путін розглядав своє озброєння (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути