понеділок, 07 червня 2021 15:24

Як повернути високу працездатність – три поради астрологині

Як повернути високу працездатність – три поради астрологині
Через недосипання і переїдання може спостерігатися зниження працездатності. Фото: pixabay.com

7 червня стережіться грибкової інфекції та випадкових статевих контактів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уникайте пасивного куріння, - говорить астрологиня. – Турбуватиме головний біль і запаморочення. Відмовтеся від операцій на репродуктивних органах. Нагадає про себе алергія. Дегустацію екзотичних страв краще відкласти. Віддайте перевагу перевіреним продуктам. Через недосипання і переїдання може спостерігатися зниження працездатності. Щоб підвищити її, починайте ранок із пробіжки, дивіться мотивуючі відеоролики та збагатіть раціон мигдалем".

Овен

Є небезпека повторного травмування колись ушкоджених суглобів. Подбайте про попередження таких травм. Рухайтеся обережно.

Телець

Підвищується чутливість організму до змін погодних умов. Враховуйте це під час планування робочого дня. Не варто брати на себе додаткову роботу.

Близнюки

Тіло потребуватиме додаткового зволоження. Проведіть водні процедури зранку і ввечері. Пийте багато чистої води. Особливо після виснажливих тренувань.

Рак

Стережіться захворювання на грип та інші вірусні інфекції. Організм погано протистоятиме їм. Провітрюйте робоче приміщення. Обмежте час перебування серед натовпу.

Лев

Будь-яке оперативне втручання в організм не бажане в цей день. Післяопераційні ускладнення доведеться довго лікувати.

Діва

Знижується гострота зору. По можливості відкладіть копітку роботу. Відпочивати перед екраном телевізора не слід. Погуляйте свіжим повітрям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 7 червня: кому зірки готують незабутній сюрприз

Терези

Хворим на діабет та виразку шлунку бажано розпочати профілактичне лікування. Не провокуйте загострення хвороб. Дотримуйтесь дієти.

Скорпіон

Турбуватиме загальний хворобливий стан. Підвищується ламкість кісток. Побережіть себе.

Стрілець

Змінюється кислотність шлункового соку. Турбуватиме печія. Дотримуйтесь порад свого лікаря. Самолікування може ускладнити ситуацію.

Козеріг

Знижується рівень гемоглобіну. Результати аналізів можуть бути невтішні. Підтримайте роботу кровотворних органів. За кілька днів картина зміниться. Не голодуйте.

Водолій

Стережіться вуличних тварин. Вони можуть виявляти неадекватно агресивну поведінку. Домашню тварину заводити у цей день не слід.

Риби

Розпочинати новий курс лікування небезпечно. Ліки даватимуть побічний ефект. Не йдіть до стоматолога. Наркоз діятиме погано.

Астрологиня приємно здивувала прогнозом на тиждень. Довідайтеся першими, чого чекати і як пережити перше сонячне затемнення 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Як повернути високу працездатність – три поради астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути