неділя, 06 червня 2021 20:00

Гороскоп на 7-13 червня: чим варто займатися, а чого уникати

Гороскоп на 7-13 червня: чим варто займатися, а чого уникати
Отримаєте запрошення на весілля. Не шкодуйте грошей на подарунок. Фото: pixabay.com

Тиждень з 7 по 13 червня – найскладніший цього літа. У четвер пополудні буде Сонячне затемнення. Доти важко буде щось передбачити і змінити. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато-хто перейматиметься, що пішов наперекір собі, - говорить астрологиня. – П'ятниця штовхатиме до рішучих дій. Одні позиватимуться до суду і ділитимуть спадок, інші зважаться написати заяву на звільнення і шукатимуть нову роботу. Поїздку на заробітки відкладіть на тиждень. Отримаєте запрошення на весілля. Не шкодуйте грошей на подарунок. Коли ще випаде нагода зібратися з родиною та друзями за одним столом".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Час випробувань і конкурентної боротьби. Доведеться приймати удари долі та з розумінням ставитися до втрат. Скоро все зміниться на краще. Сходіть на випускний до дітей та онуків. Порадійте їхнім досягненням.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Друзі втягуватимуть у неприємності, але ви вправно виходитимете з них. Опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Життя випробовуватиме на щедрість. Від того, наскільки ви готові поділитися з кимось зараз, залежатиме, як багато заробите чи втратите цього літа.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цього тижня не варто іти до суду, відстоювати фінансові інтереси, купувати нерухомість та авто. Навколо з'явиться багато провокаторів. Друзів і сусіди можуть підштовхувати до рішень, на які самі навряд чи зважилися б.

Рак (22 червня – 22 липня)

Один із найскладніших тижнів у році. Багато чого хотітиметься, але мало вдаватиметься. Якщо проживете ці дні достойно - вважайте, що склали іспит. Надалі зірки підтримають вас у всіх починаннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим варто снідати, аби почуватися краще

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дратуватиметеся, бо конкуренти будуть на крок попереду, а ви не хочете віддавати їм місце під сонцем. Зараз вони сильніші, і з цією несправедливістю доведеться змиритися. Програна битва не є програною війною. Через тиждень зможете дати гідну відсіч і відстояти свої інтереси.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З'являться перешкоди на шляху до кар'єрного зростання. Зміниться керівництво, у колектив прийдуть люди, які вас недолюблюють. Не варто повертатися на колишнє місце працевлаштування.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не хваліться про успіхи, бо зурочите. Час бездумних витрат. Викинете великі суми на аналізи, які не знадобляться. Віддасте завдаток робітникам, які не дотримаються обіцянок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розширювати бізнес не час. Краще рухатися помалу, але надійно, ніж швидко і з втратами. Добре заробити зуміє той, хто торгує на ринку чи в інтернеті. На виручені кошти порадуйте себе покупками.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Все поволі починає налагоджуватися. Проблем поменшає. Дратуватимуть люди, які порушують обіцянки. Друзі змінюватимуть плани, кохані не з'являтимуться на побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 6 червня: коли краще купувати нерухомість й авто

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Досить хапатися за старе. Нові друзі і кохані принесуть щастя та задоволення. Робіть перші кроки на шляху до мрії. Вивчайте справу, якою кортить займатися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Справи підуть краще ближче до вихідних. Не спішіть усе виконати у першій половині тижня. Уникайте службових романів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відкладіть операції з нерухомістю. Згодом важко буде чогось добитися від тих, хто обіцяв золоті гори. Відстоювати ваші фінансові інтереси зараз нікому. Працюйте на перспективу.

У вихідні уваги потребують нирки. Відмовтеся від гострих соусів і приправ.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7-13 червня: чим варто займатися, а чого уникати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути