четвер, 10 січня 2008 13:01

Як Ксенія Собчак колупала в носі на гірськолижному курорті (ФОТО)

Телеведуча Ксенія Собчак потрапила в неприємну історію навіть у Франції.

Відпочиваючи разом з нареченим Дмитром Савіцьким на одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу, Куршевелі, "блондинка в шоколаді" грубо порушила закон.

У один з вечорів разом з Дімой Ксюша відправилася на орендованому BMW в центр Куршевеля. Собчак, мабуть, звикла, що в Росії їй багато що сходить з рук, і грубо порушила французькі закони. Доїхавши до вулиці, на якій розташовані кращі бутіки, Ксенія кинула машину прямо на проїжджій частині й відправилася по магазинах. Тим часом до неправильно припаркованого авто під"їхав поліцейський. Офіцер кілька разів обійшов автомобіль навколо і перевірив, чи замкнуті двері. Але на сигналізацію та поліцейського, який стояв поряд, Ксенія не звернула уваги. Вона просто відключила охоронну систему, навіть не вийшовши з магазина. У результаті поліцейському нічого не залишалося, як виписати штраф і повідомити по рації про порушення.

За словами жандармів, якщо Ксенія протягом декількох днів не сплатить штраф, вона може більше ніколи не отримати шенгенську візу, а також їй буде заборонений в"їзд до Франції.

Поселилися Собчак та її суджений в люксі п"ятизіркового готелю "Біблос". Причому Дмитро аби уникнути розголосу не став навіть реєструватися в готелі. Сама ж Ксенія заборонила адміністраторам готелю кого-небудь з"єднувати з її номером.

У кращому, на думку російських туристів, ресторані "Ле Трамплін" Собчак з"явилася лише через декілька днів після прильоту до Франції. Але, побачивши велику кількість співвітчизників, відправилася обідати в ресторан, який стоїть високо на горі, куди добратися можна лише на лижах. Її не зупинило навіть те, що ціни в закладі цілком пропорційні його високому розташуванню. За вечерю Собчак, Савіцький та їх друзі виклали більше тисячі євро.

Опинившись на лоні природи світська левиця поводилася дуже по-простецьки і не соромилася колупати в носі при всіх, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Як Ксенія Собчак колупала в носі на гірськолижному курорті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути