Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 08:36

Як Кейт Мосс і Келлі Осборн напилися в нічному клубі (ФОТО)
9

Дві сильно п"яні і пошарпані, дівчата вивалилися напередодні близько трьох годин ночі, подібно до "нічних метеликів", з панк-клубу в Сохо - одна з них - модель- мільйонерша, інша - дочка відомого рок-музиканта.

Хода обидві була сильно нестійкою. Кейт довелося спертися на свого приятеля Джіммі Хинкса. А Келлі - відразу на двох молодих людей, щоб не впасти.

Здається, новий здоровий спосіб життя Кейт, про який вона недавно заявляла, зазнав повного фіаско. Втім, будучи вже сильно п"яними, подруги не зупинилися на досягнутому. І після смачного поцілунку, яким Кейт обдарувала Джіммі.

Компанія відправилися в квартиру Осборн в Північному Лондоні, де прогуляла до 4 годин ранку.

Особливо хороша цього вечора була "крихітка Осборн". Яка заснула в машині дорогою додому. Та і Кейт від неї теж не відставала.

Дочка рок-музиканта відрізнилася за цей вечір двічі - ще до зустрічі з Кейт, Келлі відвідала церемонію вручення премій музичного журналу NME, де скандалила з журналістами і нецензурно вилаялася у відповідь на репліку співедучого вечора, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Як Кейт Мосс і Келлі Осборн напилися в нічному клубі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути