Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 12:39

Як ісламських жінок спотворюють сірчаною кислотою (ФОТО)

Не дивлячись на всесвітній прогрес і цивілізацію, і в новому столітті найдієвішим способом покарати непокірну жінку залишається насильство. У арабському світі злочини не тільки набувають особливо витонченої форми, вони ще, як правило, залишаються безкарними. Один з методів - назавжди спотворити обличчя кислотою.


18-річна афганка Оамар Джан (Oamar Jan) вже сім місяців знаходиться у центральній клініці Ісламабаду. Вона піддалася нападу потенційного жениха у Кабулі після того, як відмовилася від його пропозиції.

22-річна Заїра Ліакат (Saira Liaqat) з Лахора. Чотири роки тому жених дозволив таким ось образом переконати себе, що Заїра не гідна жінка для одруження, і що її сім"я дуже бідна, щоб фінансувати шлюбну церемонію. Злочинницею виявилася сестра жениха.

17-річна Налія Раза (Nalia Raza) з маленького села у Пенджабі відкинула сексуальні домагання свого шкільного викладача, за що жорстоко поплатилася.

Насрін Шаріф (Nasreen Sharif ), 26 років. Повністю осліпнула після того, як двоюрідний брат батька, за якого вона відмовилася вийти заміж, плеснув їй в обличчя кислотою. Тоді їй було 15 років. Злочинця засудили і він отримав великий термін - 25 років, але згодом викупив себе, і зараз працює адвокатом.

За матеріалами TOPnews.
Зараз ви читаєте новину «Як ісламських жінок спотворюють сірчаною кислотою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути