Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 10:37

Як Алла Пугачова їздила верхи на Борі Моїсеєві (ФОТО)
5

На зйомках програми Першого каналу "Дві зірки" що не день, те НП. Після падіння Алли Пугачевої та Гаріка Харламова зі сходів всі учасники прагнуть тепер обходити круті сходинки стороною.

Чергова подія на шоу трапилася після номера Бориса Моїсеєва і Олени Воробей. (Цей виступ покажуть по телевізору тільки в середині березня). Мойсеєв запропонував напарниці виконати свій старий хіт "Глухонемая любовь".

Суддів виступ дуету так зворушив, що на пульт режисера тут же надійшло екстрене повідомлення: "Рєзніку і Брильській погано! Серце прихопило на нервовому грунті. Терміново принесіть жюрі валокордин". Зйомки продовжилися тільки після того, як судді, що розчулилися, опам"яталися, пише "КП". До речі, того дня знімалися відразу два випуски шоу, так що Олена Воробей і Борис Моїсєєв порадували всіх ще однією піснею "У моря, у синего моря".

Алла Пугачова не зуміла залишитися байдужою і приєдналася до співаючої парочки.

Вирішивши зобразити вершницю, співачка з криком "Вперед!" осідлала Бориса, чим привела і глядачів, і артистів в повне захоплення.


Відзначимо, що, напевно, вперше в російському Інтернеті з"явилися знімки примадонни компрометуючого характеру.

Поки Пугачова намагалася осідлати Мойсеєва, кореспонденти Інтернет-видання "Папарацци" встигли зняти, що у співачки під балахоном.

Зараз ви читаєте новину «Як Алла Пугачова їздила верхи на Борі Моїсеєві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути