Ексклюзиви
неділя, 01 червня 2008 16:13

Ягудін пішов від Савельевої

"Фабрикантка" Олександра Савельєва і фігурист Олексій Ягудін поставили крапку в своєму недовгому, але пристрасному романі.

Одна з найромантичніших пар популярного проекту Першого каналу "Льодовиковий період" розпалася. Завойовник льодових арен Олексій Ягудін вивіз свою останню валізу із затишної квартирки колись улюбленої дівчини - зоряною "фабрикантки" 24 літньої Саші Савельевої.

"Так, ми з Льошою розлучилися кілька тижнів тому, - сумно повідала "Z" красуня Олександра. - Воднораз ми просто перестали розуміти один одного. Образливо, звичайно, але нічого не поробиш", - намагається заспокоїти себе дівчина.

Зазвичай балакуча і усмішлива, Саша, за розповідями близьких знайомих, важко переживає розставання з коханим.

"Зараз у мене і без того багато подій, окрім роботи я ще і іспити складаю, так що часу турбуватися немає", - вимучено посміхнулася Саша.

Колеги по групі - Саті Казанова і Ірина Тонева - всіляко прагнуть підтримати свою подругу. Але вони чудово розуміють, що перебороть біль в душі Саші допоможе тільки час і нове відчуття.

Познайомилися молоді люди на проекті Першого каналу "Льодовиковий період". Із самого початку між співачкою і фігуристом спалахнула взаємна симпатія, яка переросла в щось більше вже після того, як зоряна "фабрикантка" покинула льодовий проект. Роман розвивався стрімко. Саша приходила на всі тренування Льоши, Ягудін - на всі виступи "Фабрики". Незабаром Олексій і зовсім переїхав жити в квартиру коханої.

"Ми дуже раді за Сашку, - не втомлювалися тоді повторювати подружки по групі Саті і Іра. - Вони з Льошою - красива пара."

Шкода, льодова феєрія виявилася недовговічною. Лід, на жаль, рушив, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Ягудін пішов від Савельевої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути