Ексклюзиви
неділя, 04 серпня 2024 08:22

Абсолютні везунчики: астрологиня назвала знаки, які впіймають птицю щастя за хвіст

Абсолютні везунчики: астрологиня назвала знаки, які впіймають птицю щастя за хвіст
Вистачатиме сил і ресурсів, аби досягти бажаного. Фото: pixabay.com

У вихідні 3-4 серпня відпочиньте від домашніх клопотів. Підбадьорте друзів, які втратили оптимізм. Кілька подій у суботу дозволять побачити світло в кінці тунелю.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Перепон виникає вдосталь, але це не привід сидіти, склавши руки, - говорить астрологиня. - Вихідні - це чудовий час, аби проаналізувати помилки, яких допустили влітку. Визнавайте їх і виправляйте. Прийміть запрошення на побачення. З'явиться нагода розпочати нові цікаві стосунки. Використовуйте можливості, які пропонує життя. Особисті невдачі нехай вас не лякають. Проводьте більше часу у компанії друзів. Вистачатиме сил і ресурсів, аби досягти бажаного. Абсолютними везунчиками себе відчують Леви, Раки, Діви і Козороги. Відчуєте, що впіймали птицю щастя за хвіст".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не поспішайте, як би хто вас не підганяв. Гарно справи підуть у тих, хто займається аналітичною діяльністю. Успіх чекає на бухгалтерів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Із вас вийде хороший психолог. Бачитимете, хто чим дихає. Марно шукати свою долю закордоном. Переписка в інтернеті ні до чого хорошо не приведе.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Сваритиметеся з сусідами, друзями і кумами. Приводів для суперечок вистачає. Не розпочинайте війну. Утратите стосунки, якими дорожили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закохаються по самі вуха - на які п'ять знаків у серпні полюватиме Купідон

Рак (22 червня - 22 липня)

Можна записуватися на курси водіння. Легко та швидко засвоїте нові знання. Незабаром досягнете бажаних вершин. Це час розквіту і перемог.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Добрий час для придбання гаража. Кохані бажатимуть відпочинку. Влаштуйте вечерю зі свічками, перегляньте улюблене кіно. Шлунок не сприйматиме екзотичну кухню. Відмовтеся від мідій, суші.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відмовтеся від придбання побутової техніки. Утримуйте певну дистанцію під час спілкування із сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Не забувайте про нащадків. Дайте дітям вдосталь уваги, аби тримати руку на пульсі. У їхньому житті відбувається чимало важливих змін.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Загостриться інтуїція. Вдалий час для купівлі нерухомості. Придбана квартира принесе господарям затишок. Добре вичитуйте договір про купівлю-продаж. Заручіться підтримкою перевірених юристів.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Якщо з головою зануритеся в роботу, забудете про сімейні клопоти. За роботу у вихідні гарно заплатять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки магнітом притягуватимуть до себе гроші - фінансовий гороскоп на серпень

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Працьовиті шукають можливості, ледачі - причини. Не давайте обіцянок вірності. Незабаром ситуація зміниться. Можете закохатися у когось іншого.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Налагоджуйте все те, що хочете, аби працювало не один рік. Не давайте ліні приводу псувати ваші плани. Гаманець наповниться, і це надихатиме працювати ще старанніше.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Робочі проблеми залишайте за порогом, коли повертаєтеся додому. Подорож із коханими завершиться серйозними змінами у житті. Захочете освідчитися.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень з 29 липня по 4 серпня. Дізнайтеся першими, які шість знаків кінець липня зробить щасливими та багатими.

Зараз ви читаєте новину «Абсолютні везунчики: астрологиня назвала знаки, які впіймають птицю щастя за хвіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути