вівторок, 12 серпня 2008 12:21

Абрамовича не пустили в дорогий італійський ресторан

Абрамовича не пустили в дорогий італійський ресторан
Російського бізнесмена Романа Абрамовича, статки якого оцінюються в $24,3 млрд, не пустили в дорогий італійський ресторан в Тоскані. Тим часом, лондонська влада видала йому дозвіл на зведення розкішного маєтку в центрі британської столиці.

42-річного нафтового магната, власника футбольного клубу Челсі відмовилися пустити в заклад під назвою Tuscan Bistrot через те, що всі столики в ресторані були зайняті, повідомляє Times Online.

За словами власника ресторану, як тільки Абрамович отримав відмову, він розізлився і негайно покинув Тоскану. Мільярдер, що не зумів пообідати в Тоскані, відправився на Сардинію.

Власник ресторану пояснив свою відмову Абрамовичу тим, що не захотів ризикувати якістю обслуговування в своєму бістро. При цьому, італієць відзначив, що не має нічого проти росіянина.

Нагадаємо, раніше в італійських ЗМІ з"явилася інформація про те, що екс-губернатор Чукотки Роман Абрамович купив в центрі італійської столиці ресторан за 3,5 млн євро і подарував його своїй коханій, колишній моделі Дарині Жуковій. Сам Абрамович це спростовує.

Тим часом стало відомо, що лондонська влада видала Абрамовичу дозвіл на будівництво розкішного маєтку в центрі британської столиці.

Новий будинок олігарха з вісьмома спальнями буде створений в результаті перепланування і корінної реконструкції дев"ятиквартирного будинку 1830-х років, що існує нині. Він розташовується на площі Лоундес-сквер прямо за знаменитим універмагом Харві Ніколс в престижному лондонському районі Найтсбрідж.

Для роботи над проектом, який оцінюється в 150 млн фунтів стерлінгів (близько $300 млн), Абрамович найняв відомого британського архітектора Джона Сімпсона, повідомляє газета London?s Evening Standard.

Роман Абрамович вже декілька років підряд займає другу стрічку в списку найбагатших жителів Сполученого королівства, що щорічно складається газетою Sandy Times.

За даними британських ЗМІ, Абрамовичу, в числі іншого, належать маєток в лондонському районі Кенсінгтон вартістю близько 29 млн фунтів стерлінгів (близько $58 млн), будинок в Сент-Тропе $20 млн, великий маєток під Москвою.

Також Абрамович володіє розкішною яхтою Пелорус вартістю 72 млн фунтів ($144 млн) і недавно розмістив замовлення на будівництво ще однієї яхти - The Eclipse (Затьмарення) за 240 млн фунтів стерлінгів ($480 млн). Яхта буде оснащена куленепробивним склом і системою виявлення ракет. Судно стане не тільки найдорожчою, але і найдовшою приватною яхтою в світі - її довжина складе 183,9 метра, а вага - 13 000 тонн, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Абрамовича не пустили в дорогий італійський ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути