Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 16:30

Абрамович привіз на вечірку співачку Pink за $1,5 млн

В неділю в клубі "Ангар 11", розташованому в порту Тель-Авів, пройшла приватна вечірка, організована мільярдером Романом Абрамовичем для ізраїльської еліти і спортсменів, що взяли участь у футбольному "Кубку Першого каналу"

Потрапити на званий вечір до Абрамовича змогли тільки власники товстих гаманців і ізраїльські знаменитості. Цвяхом програми стала американська співачка Pink, запрошена особисто Абрамовичем і, яка отримала, з чуток, за свій візит майже півтора мільйони доларів.

Власник футбольного клубу "Челси" Роман Абрамович виступив одним із спонсорів щорічного турніру "Кубок Першого каналу". На участь в кубку претендували в цілому 11 клубів з Європи і Південної Америки, але в остаточному варіанті було вирішено зупинитися на торішній схемі. Цього року в турнірі беруть участь 6 команд з Росії, України, Ізраїлю і Сербії. Окрім традиційних учасників турніру до участі були запрошені чемпіон Ізраїлю - "Бейтар" і чемпіон Сербії - "Црвена зірка" (Бєлград). Зараз турнір підходить до фінальної стадії.

Окрім спортсменів, серед гостей мільярдера на вечірці були помічені бізнесмени Аркадій Гайдамак, Євгеній Швідлер, Ігор Ліншиц і Михайло Черной. Вони разом з Романом Абрамовичем провели вечір в зоні VIP. Політичних діячів Роман Абрамович вважав за краще не запрошувати.

Приміщення "Ангара 11" було розділено на дві частини: у одну пускали осіб, особливо привілейованих: мільйонерів і близьких друзів олігарха Абрамовича, в другу - "сливки" світської тусовки Ізраїлю. Гостей пригощали червоним вином і пивом.

Під кінець виступили зірки російської естради, ізраїльської команди "А-Йеудім" і, звичайно, сама Pink. У решту часу на сцені працювали відомі діджеї, повідомляє NewsruIsrael.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович привіз на вечірку співачку Pink за $1,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути