Ексклюзиви
середа, 13 серпня 2008 13:21

Абхазія завершила військову операцію в Кодорі

Абхазія завершила військову операцію в Кодорі
Військова фаза по витісненню грузинських військ з окупованої частини Кодорської ущелини завершена. Про це заявив офіційний представник президента Абхазії Крістіан Бжанія.

Як передає ІТАР-ТАРС, за словами Крістіана Бжанія, з абхазького боку є один загиблий військовослужбовець. "Інших втрат ні в техніці, ні в живій силі немає", - додав він.

Крім того, Крістіан Бжанія вказав, що підрозділи абхазької армії вийшли до кордону Абхазії на цій ділянці і узяли її під контроль. Знадобиться ще декілька днів, щоб прочесати область верхньої частини Кодорської ущелини. Також віддані розпорядження адміністрації верхньої частини Кодорської ущелини забезпечити управління цивільною адміністрацією і надати гуманітарну допомогу тим жителям, які вирішили залишитися, не дивлячись на військову операцію.

Раніше секретар Ради національної безпеки Грузії Олександр Ломая заявив, що 50 російських танків увійшли в Горі, повідомляє AssociatedPress. Міністерство оборони Росії ці заяви спростувало, повідомляє Лігабізнесинформ.

Зараз ви читаєте новину «Абхазія завершила військову операцію в Кодорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути