неділя, 18 серпня 2024 13:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Я пишаюся його стійкістю" - перша леді розповіла про стосунки з чоловіком

"Я пишаюся його стійкістю" - перша леді розповіла про стосунки з чоловіком
Олена і Володимир Зеленські й шлюбі 20 років. Фото: Instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю Daily Mail розповіла, як змінилися її стосунки з чоловікам, президентом України Володимиром Зеленським.

За словами Зеленської, їхній 20-річний шлюб зараз міцніший, ніж будь-коли. Інтерв'ю вийшло на сайті британського видання.

"Ми ніколи не втомлюємося один від одного, ми ніколи не набридаємо один одному. І це також зміцнює сім'ю. Це ненормальне життя будь-якої людини - жити в країні, у якій триває війна. Це постійне психологічне навантаження і тиск. Я сподіваюся, коли цей тиск зменшиться, завдяки нашій перемозі ми зможемо залишитися здоровими і у нас все буде добре. Однак зараз я думаю, що ми як ніколи близькі емоційно", - сказала перша леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Притягнути Росію до відповідальності" – перша леді України виступила у парламенті Великої Британії

"І ми дуже добре розуміємо один одного. Насправді дуже важливо вміти поважати своїх рідних і близьких. Я впевнена, що любові недостатньо. І я щаслива, що можу поважати свого чоловіка, тому що мені було б дуже важко залишатися з ним, навіть зважаючи на величезну любов, якби я не вірила в його чесність", - сказала дружина президента.

Олена Зеленська сказала, що пишається стійкістю свого чоловіка.

"У страшні дні, тижні та місяці на початку війни, я ні секунди не сумнівався в тому, як він поводитиметься. Але ще більше я пишаюся його стійкістю. Це довготривалий марафон. Він справляється, і я молюся, щоб він не втратив свою міць і силу, тому що він нам потрібен таким, яким він є, сильним і впертим", - заявила перша леді.

Олена Зеленська навчалася в одній гімназії з майбутнім чоловіком, але в паралельних класах. Познайомилися у Криворізькому національному університеті. Олена здобувала вищу освіту на будівельному факультеті, Володимир Зеленський - на юридичному. Після восьмирічних стосунків у 2003 році одружилися. Подружжя виховує сина Кирила і доньку Олександру.

Перша леді України увійшла до списку найвпливовіших жінок світу "Жінка року - 2023" за версією американського видання Financial Times.

Зараз ви читаєте новину «"Я пишаюся його стійкістю" - перша леді розповіла про стосунки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути