понеділок, 16 липня 2007 10:15

9-річну дівчинку викрали та вбили у Свердловській області Росії

Співробітники міліції затримали трьох жителів Свердловської області, підозрюваних у викраданні і вбивстві 9-річної дитини.

У минулу неділю о шостій годині вечора за місцевим часом в селі Еловка невідомі злочинці викрали неповнолітню дівчинку і залишили на місці злочину записку з вимогою заплатити викуп у розмірі 300 тисяч рублів.

Викрадачі посадили дівчинку в автомобіль "Жигулі" без державних номерів із затемненим склом і відвезли в невідомому напрямі.

Зловмисникам було відомо, що батьки дівчинки заможні люди, у них є машина і вони збиралися поїхати відпочивати на південь. Злочинці вважали, що батьки зможуть зібрати потрібну суму як компенсацію за повернену дитину.

Записку про викуп виявив один з місцевих жителів і передав її батькам. Вже через 15 хвилин в чергову частину УВД Серова поступило повідомлення від 43-річної матері дитини про викрадання дівчинки.

По тривозі в екстреному порядку був піднятий весь особовий склад міліції, в місті і області був введений план "Перехоплення". Прокуратура міста Серова порушила кримінальну справу по статті 126 УК РФ (викрадання людини).

В ході допитів підозрювані, у віці 19, 24 років і 21 року, двоє з них ніде не працювали, повідомили, що коли вони викрали дівчинку, вона дізналася одного з них. Тоді зловмисники жорстоко убили дитину, а труп скинули в канаву з водою в лісовому масиві у селища Енергетиків, за 20 км. від місця викрадання.

Слідчий-оперативна група, що виїхала на вказане злочинцями місце, виявила тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «9-річну дівчинку викрали та вбили у Свердловській області Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути