пʼятниця, 01 серпня 2008 16:45

9 секретів елегантності

Карла Бруні, Кира Найтлі, Кейт Міддлтон - всіх цих жінок об"єднує одне: вони елегантні. Деяким знаменитостям уміння виглядати елегантно дістається від природи. А інші, натягуючи на себе найстильніші шмотки, славляться еталоном несмаку. Як стати "Міс досконалість", розповіла журналіст і модний експерт Люсия Ван Дер Пост.

За результатами нового опитування, 97% британських жінок хотіли б бути більш елегантними. Деякі вчені жартівники навіть вивели формулу елегантності, згідно з якою перше місце в списку "найвитонченіших знаменитостей" займає перша леді Франції Карла Бруні, а останнє - співачка Ліллі Ален.

"Існує велика різниця між стилем і елегантністю. Деякі люди мають свій стиль, проте вони одягаються без смаку, як модель Кейт Мосс, наприклад, та, навпаки, інші, як актриса Джуді Денч, дуже елегантні, але при цьому не біжать за модою", - упевнена Люсія.

"Одягатися елегантно не означає одягатися нудно - це означає одягатися без "випендрьожу", строго, скромно і із смаком, - вважає журналістка. - Кажучи про елегантність, ми говоримо не тільки про зовнішній вигляд - це також манера поведінки і стиль життя".

До того ж, як відзначає Люсія, "елегантність - це, насамперед, хороші манери: природжене відчуття етикету, смак, доброта, уміння ладнати з людьми".

"Елегантні" поради Люсиі Ван Дер Пост:
1) Слідуйте правилу "одна вульгарна річ": впадати в очі може тільки один елемент одягу. Вибирайте: або коротка спідниця, або глибоке декольте.
2) В неділю виділіть час, щоб спланувати свій гардероб на тиждень. Постарайтеся виробити свою стильну "уніформу", над якою не треба багато думати вранці.
3) Щоб виглядати елегантно, обов"язково тримайте в чистоті і порядку волосся і нігті. Добре доглянута жінка навіть в звичайному чорному піджаку виглядатиме королевою.
4) Що стосується макіяжу - він повинен бути збалансованим: якщо ви підкреслюєте очі, нанесіть на губи бліду помаду, якщо хочете зробити яскраво-червоні губи, не виділяйте сильно очей.
5) Уважне відношення до людей - є суть елегантності, тому на заходи одягайтеся відповідно. Сексуальні викличні наряди на чужому весіллі - це погано.
6) Не можна сильно душитися духами з різким запахом. Ледве вловимі аромати - це те, що потрібно.
7) Парні аксесуари - це дуже сильно, вони прикрасять простий одяг. Носіть великі кільця у вухах або яскраві туфлі.
8) Стежте за манерами: кричати на людей, як це роблять деякі зірки, абсолютно не елегантно.
9) Дізнайтеся, що підходить саме вам. Якщо ви досить повні, не носіть обтягуючий одяг, краще виберіть речі, які вдало підкреслять ваші спокусливі форми, повідомляє НеБолей.

Зараз ви читаєте новину «9 секретів елегантності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути