понеділок, 13 квітня 2009 17:36

75-річний порноактор знявся в 200 фільмах (ФОТО)
5

Це типовий чоловік похилого віку. У нього майже немає волосся і він носить зубні протези. Проте, це йому не заважає в свої 75 років бути порноактором. Шигео Токуда сьогодні закінчив зйомки у фільмі, де він займається сексом з дівчиною, яка молодша за його дочку.

Токуда є найстаршим порноактором в Японії. У стрічці він зіграв майстра сексу.

Як говорить директор фільму, картина показує, що сексуальне життя чоловіка не закінчується в старості. Впродовж 16 років кінокар"єри Токуда мав зв"язок як з дівчатами 16 років, так і з однолітками.

"Я дебютував в кіно в 59 років і відтоді зіграв в більш ніж 200 фільмах", - розповідає актор, який використовує псевдонім замість свого справжнього імені. - Я хотів зробити те, що не роблять пересічні люди, тому став порноактором".

У своєму останньому фільмі Токуда використовував вібратори, батоги та свічки, щоб показати майстер-клас із вдоволення 36-річної актриси.

Токуда прийшов в порнографічну індустрію пізно. Він був звичайним службовцем і працював в турагентстві після закінчення одного з елітних коледжів Токіо.

Додатковою діяльністю Шинео почав займатися після того, як зрозумів, що його не задовольняють сюжетні лінії в порнофільмах, які він дивився. В результаті він звернувся до одного з продюсерів такого роду фільмів з питанням: чи міг би він робити це краще?

Обдумування питання про участь в порнострічках зайняло у Токуда декілька років, але в результаті він зняв штани перед камерою. Відтоді  він став популярною фігурою в порноіндустрії Японії, переважна більшість населення якої швидко старіє і довго живе. Кожен п"ятий японець має вік 65 років.

"Інші чоловіки похилого віку думають, що вони можуть зробити це, тому що Токуда може", - говорить Гаіша Коно, продюсер останнього фільму порнозірки.

Шигео на своєму прикладі спростовує думки про те, що чоловік з віком втрачає сексуальну активність. "Більше 50% чоловіків старше 65 років прагнуть мати сексуальні стосунки зі своїми партнерками", - говорить Чінеко Аракі, професор з соціальної допомоги.

Фільми за участю Токуда скоро будуть запропоновані японським будинкам для літніх людей, на експорт і, можливо, будуть розповсюджуватися в Інтернеті.

Токуда каже, що його дружина та дочка вдають, що не здогадуються про його акторську кар"єру, а друзі ніколи не здогадаються. "Моя робота змушує мене тримають себе у формі, оскільки я планую продовжувати займатися цією справою як мінімум до 80 років", - розповів Шигео.

За матеріалами Reuters, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «75-річний порноактор знявся в 200 фільмах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути