середа, 12 серпня 2009 14:04

51-річна Шерон Стоун не посоромилась показати груди (ФОТО)
7

Нев"януча зірка "Основного інстинкту" в черговий раз довела, що для неї немає нічого неможливого. Шерон Стоун буквально потрясла мільйони прихильників, сміливо оголивши груди для обкладинки французького видання Paris Match.

Мати трьох дітей (щоправда, не народжених нею, а усиновлених) демонструє приголомшливу форму: одягнена в спокусливий шкіряний корсет, панчохи і туфлі на екстремальних шпильках, актриса відверто позує топлес.

Усередині журналу - знімки менш відверті, але не менше цікаві: Шерон то розстібає гачки мереживного корсету, то знімає його і показує читачам, то, знову топлес, прикриває долонею свої груди.

Оголятися Шерон Стоун не в новинку: у продовженні знаменитого фільму "Основний інстинкт" актриса знялася, коли їй було вже 47 років.

До речі, Шерон Стоун завжди підкреслювала, що вона - проти пластичної хірургії: "Я ніколи не вдавалася до послуг пластичних хірургів і виправляти свою фігуру іншими способами теж не маю наміру. Я - це я, і ніхто інший, і в цьому немає нічого поганого".

Крім того, актриса завжди нагадує, що для участі в еротичних сценах їй не потрібні ніякі дублерші, оскільки їй дуже подобається демонструвати своє розкішне тіло.

Шерон не тільки є палким противником скальпеля, але і різко реагує на інформацію, що з"являється час від часу, про те, що вона нібито зробила пластичну операцію.

Одного разу вона навіть подала до суду на хірурга, який поширював такого роду чутки, після чого йому довелося узяти свої слова назад, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «51-річна Шерон Стоун не посоромилась показати груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути