Ексклюзиви
субота, 23 червня 2007 12:53

510 кущів маку виростив пенсіонер для булочок

20 червня в ході проведення операції "Мак-2007" правоохоронці Сімферополя виявили плантацію опіумного маку, повідомляє прес-центр ГУМВС України в АР Крим.

Про те, що у дворі приватного будинку в селищі Фонтани господарі-пенсіонери вирощують мак, повідомили в міліцію місцеві жителі. Не раз люди помічали, як вночі в сусідський город через огорожу проникали невідомі, освітлюючи собі дорогу ліхтариками або мобільними телефонами. Як вдалося встановити оперативникам, в гості до літніх людей повадилися наркомани, що природно, загрожувало не тільки маковим кущам, але і життю господарів.

За виглядом акуратних грядок можна було відразу визначити, що за рослинами залицялися. Проте як прагнув завірити співробітників міліції 66-річний господар будинку, мак вирощувала його дружина виключно тільки для булочок.

Всю плантацію майбутньої начинки - 510 кущів опіумного маку довелося ліквідовувати. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Операція "Мак-2007" продовжиться до жовтня, передає "Газета по-киевски".

Зараз ви читаєте новину «510 кущів маку виростив пенсіонер для булочок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути