середа, 29 квітня 2009 11:42

48-річну британку заарештували за крики під час сексу

48-річну британку заарештували за крики під час сексу

Поліція Великої Британії заарештувала у вівторок, 28 квітня, мешканку англійського міста Сандерленд за неодноразове порушення тиші під час занять сексом.

Як пише британська газета Telegraph, сусіди неодноразово подавали скарги на 48-річну Керолайн Картрайт, яка, за їх словами, вранці вельми бурхливо - і не одноразово - виражала емоції під час інтимної близькості з чоловіком.

Суд заборонив жінці "створювати надмірний шум" на всій території Англії протягом цілих чотирьох років. Окрім того, Картрайт було заборонено стукати, кричати або співати, а також слухати гучну музику в своєму будинку або поряд з ним. На довершення всього суд засудив її до штрафу в 515 фунтів стерлінгів.

Ухвала почала діяти ще 17 квітня, проте місіс Керолайн не поспішала виконувати розпорядження суду і "знов порушувала спокій оточуючих 18-го, 22 і 26 квітня", відзначає видання.

Прохання адвоката Картрайт відпустити його підзахисну під заставу не було задоволене через "неодноразове порушення наказу влади". Справа буде передана до суду міста Ньюкасла.

За матеріалом РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «48-річну британку заарештували за крики під час сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути