середа, 07 вересня 2022 06:00

4 знаки зодіаку, які забудуть про проблеми з грошима - гороскоп на 7 вересня

4 знаки зодіаку, які забудуть про проблеми з грошима - гороскоп на 7 вересня
Незабаром очікується підвищення заробітку. Фото: pixabay.com

7 вересня залишайтеся тверезими. Хмільний настрій підштовхне до дурниць. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тривожним передчуттям вірити не варто, - говорить астрологиня. – Гроші даватимуться нелегко. Не дозволяйте себе ошукати. Довіряти людям на слово у фінансових питаннях не можна. У вихідні завершиться період матеріальної нестабільності. Незабаром очікується підвищення заробітку. Леви, Скорпіони, Стрільці та Риби забудуть про проблеми з грошима. Вам повернуть давні борги".

Овен

Перегляньте кілька кіноновинок. Це змусить вас по-новому ставитися до проблем та невдач. Саме у фільмі знайдете підказки, які допоможуть налагодити особисте життя.

Телець

Не бійтеся спробувати щось нове. Лише так визначитеся з новим видом діяльності та знайдете більш високооплачувану роботу.

Близнюки

Шукати нову пару не варто. Змарнуєте час і нерви. Цінуйте перевіреного партнера. Не ставте на перше місце роботу. Присвячуйте більше часу собі та сім'ї.

Рак

Більше уваги приділіть своїй зовнішності. Це чудовий день, аби змінити зачіску, зробити манікюр та корекцію брів. Похід у барбершоп чоловікам краще запланувати на вечір.

Лев

Не варто знайомити подруг зі своїм новим шанувальником. Вам може не сподобатися, як вони кокетуватимуть та жартуватимуть. Ревнощі зіпсують стосунки з чоловіком, який міг стати вашим партнером.

Діва

Одруженим здаватиметься, що їхнє життя давно стало нецікавим. Тому шукатимуть пригод і влипатимуть у не зовсім приємні історії. Не зраджуйте коханих, якщо не хочете залишитися самотнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кліматологиня спрогнозувала, якою цьогоріч буде зима

Терези

Час робити вибір. Ви втомилися розриватися між двома роботами та партнерами. Коли оберете щось одне, відчуєте радість і полегшення. Забудете про втому.

Скорпіон

Нікому і нічого не обіцяйте. Ставте власні інтереси понад усе. Лише так досягнете успіху. Чоловікам варто не потрапляти зайвий раз на очі дружинам. Сварка спалахуватиме без причини.

Стрілець

Сховайте смартфон подалі, коли вечеряєте зі сім'єю. Пограйте з дітьми в настільні ігри, подивіться сімейну комедію. За розмовою більше дізнаєтеся про їхніх друзів та інтереси.

Козеріг

Знайдіть можливість перервати обтяжливі стосунки. Попрощайтеся з тими, хто псує вам життя. Відкрийте серце для нових почуттів.

Водолій

Не купуйте нерухомості. Ціни не відповідатимуть якості житла. Дехто з оточуючих захоче посварити вас із родиною. Зумійте захистити батьків та коханих від злого язика.

Риби

Довіртесь долі. Усе йде на краще. Події цього дня допоможуть вам розібратися у реальній вартості існуючих стосунків.

Середа, 7 вересня, в Україні буде сонячною та помірно теплою. Синоптики прогнозують +16°С...+22°С. Тому без легких курток чи кардиганів не обійтися.

Зараз ви читаєте новину «4 знаки зодіаку, які забудуть про проблеми з грошима - гороскоп на 7 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути