середа, 24 березня 2021 11:16

"3 роки лікування і буде здоровий" - мати просить допомоги на черговий курс реабілітації сина

Автор: Фото надане Ольгою Молодецькою
  Трирічному Матвієві Молодецькому з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині потрібна постійна реабілітація. У хлопчика діагностували затримку розвитку. Але є шанс на одужання. На черговий курс реабілітації потрібно понад 30 тис.грн.
Трирічному Матвієві Молодецькому з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині потрібна постійна реабілітація. У хлопчика діагностували затримку розвитку. Але є шанс на одужання. На черговий курс реабілітації потрібно понад 30 тис.грн.

3-річному Матвієві Молодецькому з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині потрібна постійна реабілітація. У хлопчика виявили гіпоксично-ішемічне ураження головного мозку, лікворну дисцикуляцію, атактичний синдром, відставання в розвитку. Але в дитини є шанс на одужання. Курс реабілітації коштує понад 30 тис. грн.

"Матвійчик народився недоношеним. Його життя рятували в реанімації. Опісля ми ще місяць були в дитячій лікарні. У 3 місяці почав відставати в розвитку. Нам сказали: "3 роки лікування і буде здоровий хлопчик". Відтоді лікуємося і проходимо реабілітації. Дотримуємося всіх рекомендацій спеціалістів. Матвій сидить, ходить і навіть пробігає. Почав розмовляти складами. Став значно активніший, веселіший, йому стало все цікаво. По енцефалограмі теж є покращення. Наступну реабілітацію проходитимемо в клініці доктора Яценко з 14 квітня. Маємо заплатити понад 30 тисяч гривень. Без допомоги людей цю суму нам не зібрати. Будемо всім вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Молодецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Іра підключена до ШВЛ, її нирки самостійно не працюють" - на порятунок мами двох малих дітей потрібна допомога

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7573 2453 0296 - Молодецька Ольга Василівна.

Зараз ви читаєте новину «"3 роки лікування і буде здоровий" - мати просить допомоги на черговий курс реабілітації сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути