пʼятниця, 03 липня 2009 19:44

24-річний юнак вбив садівника, щоб поласувати черешнями

24-річний юнак вбив садівника, щоб поласувати черешнями

Маріупольські правоохоронці по гарячих слідах затримали психічно хворого рецидивіста, який жорстоко розправився з місцевим мешканцем і намагався спалити тіло, щоб приховати сліди злочину.

Як повідомляє прес-служба МВС, до чергової частини райвідділу надійшло повідомлення про пожежу на території Приморського парку міста Маріуполя. У незаконно зведеній споруді знаходилося обвуглене тіло чоловіка. Експерти встановили, що на тілі загиблого є тілесні ушкодження.

На затримання 24-річного підозрюваного оперативникам знадобилося кілька днів.

У результаті злочин був розкритий "за гарячими слідами". Встановлено, що приводом для вбивства стали стиглі плоди черешні. Так, зловмисник пробрався у двір потерпілого і став рвати черешні. Господар зробив зауваження непрошеному гостю, проте той не відреагував і зав"язалася бійка. Фігурант побив жертву, спочатку завдавав удари по тулубу, а потім цеглиною травмував голову. Щоб приховати сліди злочину, затягнув тіло в тимчасову будівлю і підпалив.

Як виявилося, у нападника вже є кримінальний досвід. Він був судимий в 2005 році за крадіжку і грабіж, крім того, він легко знаходить виправдання своєму вчинку. Так, цей місцевий житель з місць позбавлення волі (відбував покарання у колонії для психічно хворих) звільнився умовно-достроково. Жив із грошей, отриманих від збору металобрухту і дрібних крадіжок у сусідських дворах.

За декілька днів до вбивства він скоїв розбійний напад у тому ж парку. Побив чоловіка, відібрав мобілку і золотий ланцюжок.

Наразі за фактами умисного вбивства і розбійного нападу порушено кримінальні справи. Проводиться ряд слідчих дій, у тому числі й психіатрична експертиза.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «24-річний юнак вбив садівника, щоб поласувати черешнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути