вівторок, 08 вересня 2020 18:35

23-річний Антон Михайлюк потребує допомоги у боротьбі з онкохворобою

23-річний Антон Михайлюк з міста Помічна на Кіровоградщині з жовтня 2017 року веде боротьбу з лімфомою Ходжкіна, злоякісним ураженням лімфатичної системи.

За весь час юнак пройшов тривале та виснажливе променеве лікування й хіміотерапію. У березні перед аутологічною трансплантацією кісткового мозку стався рецидив.

На сьогоднішній день для боротьби із рецидивом Антонові потрібно продовжити лікування препаратом імунотерапії Кітруда (пембролізумаб) кожні 3 тижні до повної відповіді організму. Лікування Антон проходить у відділенні онкогематології Київського Національного інституту раку, пройшов 5 курсів імунотерапії.

Один курс імунотерапії коштує 106 тис. 492 грн.

 

- Це лікування має дуже високу ціну, але у світі немає нічого вищого, дорожчого та ціннішого за людське здоров'я та життя. Прошу усіх небайдужих і милосердних людей про фінансову допомогу на лікування сина, будемо вдячні за кожну рятувальну гривню, - звертається до небайдужих людей мама Антона, Валентина Ярошенко.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку

4149 4991 4131 4888

Михайлюк Антон Андрійович

Зараз ви читаєте новину «23-річний Антон Михайлюк потребує допомоги у боротьбі з онкохворобою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути