Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2007 08:45

21-річний хлопець вбив знайомого за 2 гривні 10 копійок

У Криму 21-річний будівельник через 2 гривні 10 копійок боргу завдав своєму знайомому кілька ножових ударів, які виявилися смертельними.

Це трапилося біля будинку вбитого. Спочатку будівельник викликав 25-річного знайомого, господаря будинку на розмову.

Після нетривалої розмов останній почав кликати на допомогу, на крики вибігла його дружина - молода жінка на 5-му місяці вагітності.

Вона вдарила незнайомця відром, що опинилося під рукою, після чого той утік. Жінка намагалася надати чоловікові допомогу, викликала лікарів, але він помер у реанімаційному відділенні. Три ножові проникаючі поранення в ділянку грудей і спини виявилися несумісними з життям.

Усю ніч місцева міліція і співробітники Управління карного розшуку і експерти, що прибули з Сімферополя, працювали над розкриттям злочину.

"Застосовувався пошуковий собака, котрий бездоганно вивів на підозрюваного. За 800 метрів від домоволодіння постраждалого будується новий будинок. Його зводив 21-річний будівельник-шабашник, який і жив на цьому об`єкті", - повідомили в ЦГЗ кримської міліції.

Убивця пояснив мотив скоєння злочину тим, що чоловік заборгував йому 2 гривні 10 копійок. "Вимагати цю суму він і вирушив пізно вночі, прихопивши з собою ніж для різання лінолеуму. Чоловіки посварилися, побилися, ось тут і "став" у нагоді ніж. Скоївши злочин, шабашник заховався", - повідомляє міліція Криму. Оперативники вилучили знаряддя вбивства, виявили одяг із слідами крові, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «21-річний хлопець вбив знайомого за 2 гривні 10 копійок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути