Ексклюзиви
середа, 09 січня 2013 16:20

20-річна киянка терміново потребує Вашої допомоги! Діагноз - лейкоз

  Ольга Ковальська
Ольга Ковальська

Найсильніші потрясіння приходять до людини, коли вона до них абсолютно не готова. Так сталося і в житті 20-річної киянки Ольги Ковальської.

Добра, активна і чуйна студентка історичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка кілька місяців тому і подумати не могла, що сьогодні їй доведеться боротися зі смертельною хворобою...

"Спочатку ми не знали, що Оля серйозно захворіла. У жовтні у неї була сильна тахікардія, слабкість, запаморочення. Тоді ми відвезли її до лікарні на вул. Підвисоцького - там поставили діагноз: ангіна. Взялися лікувати, їй часом ставало краще, але потім, коли 15 грудня тахікардія була настільки сильною, що довелося викликати швидку, стало зрозуміло - ніяка це не ангіна. Після аналізів Олі поставили діагноз: лейкоз", - розповіла Тетяна Ковальська, мама Ольги.

 

Сьогодні лікарі Олі Ковальської не поспішають давати прогнози на майбутнє. Але для того, щоб дівчина жила, їй вже зараз необхідні дорогі процедури.

"Оля вже перенесла перший курс хіміотерапії. Скоро буде другий. Ми не опускаємо руки, але лікарі поки нічого не говорять. Після другої хімії буде зрозуміло, чи потрібно робити пересадку кісткового мозку", - розповіла Тетяна Ковальська.

Батьки дівчини з усіх сил намагаються врятувати Оліне життя, але для простої української родини купівля життєво необхідних, але дуже дорогих медикаментів - непосильна ноша. Так, обов'язковою процедурою для 20-річної киянки є щоденне вливання тромбомаси. По два рази на день. А одна така процедура коштує 2 500 гривень.

"І це лише частина видатків... Дуже стараємося, але все впирається в гроші, самі ніяк не тягнемо, а так хочеться, щоб Оля скоріше видужала", - додала Тетяна Ковальська.

 

Родина Ольги Ковальської звертається до всіх небайдужих людей! Без вашої допомоги життя дівчини не вдасться врятувати!

Номер картки Тетяни Ковальської (мами Олі): 4405 8858 2715 6693 ПРИВАТ БАНК

Тел. Тетяни Ковальської 0935084775

Зараз ви читаєте новину «20-річна киянка терміново потребує Вашої допомоги! Діагноз - лейкоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути