четвер, 25 червня 2009 21:43

20-річна дівчина стрибнула з Ейфелевої вежі

20-річна дівчина стрибнула з Ейфелевої вежі

Дівчина, ім"я якої поки не з"ясоване, покінчила життя самогубством, стрибнувши з Ейфелевої вежі. Причина її вчинку поки не встановлена.

Молода жінка піднялася на середній рівень вежі і змогла перебратися через спеціальні захисні бар"єри, встановлені на споруді, після чого стрибнула вниз. Її тіло було виявлене на терасі ресторану, обладнаного на першому поверсі конструкції.

В даний час поліція встановлює особу загиблої. Відомо, що самогубцю було близько 20 років. Згідно з офіційними даними, останній подібний випадок стався на Ейфелевій вежі в квітні 2008 року. Для того, щоб запобігти спробам самогубств, на вежі були встановлені спеціальні загороди.

Загальна висота Ейфелевої вежі, яка була зведена в Парижі в 1889 році, складає 324 метри. Ця архітектурна конструкція є найбільш відвідуваною визначною пам"яткою світу (з моменту відкриття її відвідали 236 мільйонів 445 тисяч 812 людей), повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «20-річна дівчина стрибнула з Ейфелевої вежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути