понеділок, 03 грудня 2007 11:46

17 грудня "Єдина Росія" назве кандидата в президенти

На думку глави ЦВК, кандидатів в президенти може набратися до 100 чоловік, проте головна інтрига за партією влади.

Кандидат у президенти РФ від "Єдиної Росії" буде названий на з"їзді партії, який відбудеться 17 грудня 2007-го. Про це сьогодні заявила журналістам губернатор Санкт-Петербурга Валентина Матвієнко.

Матвієнко виразила надію, що рішення про висунення не буде кулуарним і обговорюватиметься усередині партії, а також із регіональними кандидатами в депутати Держдуми від "Єдиної Росії", передає РБК.

На думку голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) РФ Володимира Чурова, на етапі висунення кількість охочих зайняти головний пост країни може досягти 100 осіб.

28 листопада - 18 грудня в ЦВК повинні бути надані документи про самовисунення кандидатів, 28 листопада - 23 грудня повинні бути надані документи від кандидатів, висунутих політичними партіями. Надання документів для реєстрації кандидатів заплановане на 12 грудня - 16 січня. Агітаційний період починається 2 лютого і завершується 29 лютого. Публікація передвиборних програм політичних партій, що висунули зареєстрованих кандидатів, намічена на 2 лютого - 10 лютого.

Рада Федерації призначила вибори президента РФ на 2 березня 2008 року. Результати виборів будуть визначені не пізніше, ніж 13 березня 2008 року, повідомляє Newsland.

 

Зараз ви читаєте новину «17 грудня "Єдина Росія" назве кандидата в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути