Ексклюзиви
неділя, 01 жовтня 2006 15:31

14-річну дівчинку викрали з монастиря, щоб продати в сексуальне рабство

На Сумщині правоохоронці викрили канал, який займався постачанням українських дівчат у російську секс-індустрію. Сучасні работоргівці супроводжували за кордон 14-літню дівчину-сироту, яку обманом вивезли з монастиря, де її виховували.

Як повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби, до Росії дівчину везли залізницею - потягом "Хмельницький - Москва". Для перетину державного кордону їй вручили паспорт іншої дівчини, 18-літньої. Підміну виявив інспектор прикордонного контролю пропускного пункту "Конотоп" під час перевірки документів у пасажирів.

Правоохоронці з"ясували, що нелегалку виховували в одному з монастирів Черкаської області. За тиждень до подорожі до неї приїхала сестра з невідомою підозрілою жінкою та запропонувала роботу в Москві, начебто на речовому ринку. Тоді дівчину не відпустили черниці.

Через два дні згадана жінка знову з"явилася в монастирі і, скориставшись відсутністю черниць, фактично викрала їхню вихованку. До Москви викрадену дівчину повинна була супроводжувати інша особа, під опіку якої її й передали.

Відчувши небезпеку, під час прикордонного контролю опікунка незаконної мандрівниці зникла. Співробітники прикордонної служби відшукали її та затримали відразу ж після короткої розмови з сиротою.

Внаслідок подальших дій прикордонників та співробітників УБОЗ УМВС України в Сумській області було встановлено, що затримана порушниця намагалася вивезти до Москви двох дівчат для їхнього подальшого працевлаштування в сфері сексуальних послуг. Наразі розглядається питання про порушення кримінальної справи, повідомляє КоресподненТ.net.

Зараз ви читаєте новину «14-річну дівчинку викрали з монастиря, щоб продати в сексуальне рабство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути