середа, 08 травня 2013 04:58

14 травня стартує Європейський тиждень культур в Києві

14 травня стартує Європейський тиждень культур в Києві
Фото: khanenkomuseum.kiev.ua

14 травня Голова Представництва ЄС в Україні, Посол Франції та Посол Хорватії відкриють Європейський тиждень культур. Про це УНН повідомили в прес-службі Представництва ЄС в Україні.

14 травня Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, Посол Франції Ален Ремі та Посол Хорватії Томіслав Відошевіч відкриють фотовиставку під назвою "Homo Urbanus Europeanus" – "Людина в міському просторі Європи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 травня - Міжнародний день Червоного Хреста

На виставці будуть показані унікальні світлини 12-х європейських столиць від Жан-Марка Карассі, відомого французького художника. Карассі розкриває тему міського життя європейців, прагнучи показати єдність європейських країн. Відвідати виставку можна з 14 до 27 травня в Музеї мистецтв ім. Варвари та Богдана Ханенків. Вона офіційно відкриє Європейський тиждень культури у Києві.

Європейський тиждень культури – це спільна ініціатива Представництва ЄС в Україні та посольств і культурних інституцій країн-членів ЄС. Тиждень об'єднає різноманітні культурні заходи, зокрема виставки, покази фільмів, концерти, лекції тощо, що пройдуть у Києві від 9 до 18 травня. Він завершиться масштабними вуличними святкуваннями в центрі Києва.

Зараз ви читаєте новину «14 травня стартує Європейський тиждень культур в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути