четвер, 17 червня 2010 11:05

12 Студреспубліка: займай чергу! Вже скоро і у твоєму місті!

12 Студреспубліка: займай чергу! Вже скоро і у твоєму місті!

Наймасштабніша, найрозумніша, наймодніша та без комплексів – просто найкраща Студреспубліка вже чекає на тебе! 12 років 12 місяців на рік Студреспубліка об"єднувала найактивніших студентів України. Ми оголошуємо дюжину нашим щасливим числом і запорукою успіху 2010 року, "12" — це зайвий привід згадати все краще за роки існування проекту і перевершити себе. А ти з нами?

Вишівські етапи Студреспубліки вже розпочато, а до Дня молоді Україною пройдеться хвиля регіональних Студреспублік. Усі ці яскраві події стануть лише передмовою до головного дійства - фіналу унікального мульти-фестивалю, який на 4 літніх дні зробить узбережжя Криму осередком інтелектуальної та креативної молоді нашої держави. Минулоріч активними учасниками на рівні всіх етапів стали понад 100 тис. найрозумніших лідерів-студентів з усієї України.

З 21 по 24 серпня, до Дня Незалежності України, пройде незабутня подія у житті кожної молодої людини. Студреспубліка — це не просто відпочинок, це океан емоцій, спілкування і спогадів на все життя! І все це відбудеться на березі моря у Криму.

Всі етапи відбуватимуться у звичному для Студреспубліки форматі створення власної діючої моделі країни та її відповідними установами і правилами, традиціями (включно з суб-фестами).

Країна Студреспубліка має свої закони, органи влади, територію, валюту й інші атрибути справжньої держави. Найголовніший феномен Студреспубліки — це проекція майбутньої України, події, які відбуваються на Студреспубліці — це події, які потім відбуваються в Україні, але… через місяць, півроку, рік або навіть і більше. Проте збуваються обов"язково!

2010 року темою, довкола якої відбуватимуться регіональні ігри, стало "Місто майбутнього".

Шукай Студреспубліку у своєму виші та регіоні, реєструйся і стань повноцінним жителем кращої молодіжної країни у світі! Поквапся, аби зайняти чергу!

Найцікавіше, що чекає на тебе цього літа – 12 масштабних надзвичайних подій Студреспубліки:

1.вибори у Студентський парламент і на посаду Студентського Президента України! (у регіонах – Студентських мерів і депутатів Студентських магістратів кожного регіону України);
2. конкурс краси "Перша Леді";
3."Містер Студреспубліки";
4. кубок із КВН;
5. чемпіонат "Студентська мафія";
6. "Нічна туса": DJ та PJ-парад;
7. "Квест-фестиваль";
8. "Флешмоб-фест";
9. турніри з інтелектуальних ігор;
10. фото-конкурс;
11. фестиваль аматорського відео;
12. семінари та тренінги.

Для тебе також – багато якісної музики, пляжні види спорту, море, сонце та незабутні враження!

Цього року в рамках мульти-фестивалю на великій сцені пройде триденний музичний марафон за участю переможців регіональних відборів, а також гурту "глядацьких симпатій" - переможця інтернет- голосування за версією глядачів.

Також буде започатковано музичну премію Studrespublika Music LIVE Awards, вручення якої організатори обіцяють зробити традицією.

А ще на мульти-фест до Криму завітають 12 містичних друзів Студреспубліки:)

"Тут збуваються заповітні мрії... Тут починається завтрашній день!"

Графік проведення регіональних Студреспублік

* * *

Вперше "Студентська республіка" була проведена у рамках святкування Дня молоді 1998р. у Києві. Зважаючи на значний резонанс, вже з 1999р. Студреспубліка здійснюється як всеукраїнський проект. З 2004р. за участю переможців регіональних етапів у Криму на узбережжі моря проводиться фінальна частина проекту. З 2006р. вона була вперше проведений у форматі мульти-фестивалю. В 2008р. Студреспубліка відмітила свій перший ювілей — 10 років. Участь у Студреспубліці беруть не лише українські студенти, але й російські, американські, грузинські, представники інших країн. У 2009 Студреспубліка стала міжнародною програмою, до якої входить потужний комплекс заходів, який відвідують вітчизняні й іноземні експерти, "зірки" та політики.

Організатори: ВМГО "Студентська республіка" за партнерства мережі національних і місцевих громадських організацій, підтримку Студреспубліці надають Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, НДЛМ.

Оргпитання:

Ольга Коваленко, менеджер проектів
м./т. 097 622 07 87

До участі запрошуються журналісти та представники ЗМІ

Дар"я Бурік, бренд-менеджер
т./ф.: 044 522 82 98
м./т.: 050 425 19 79
e-mail: [email protected]

Зараз ви читаєте новину «12 Студреспубліка: займай чергу! Вже скоро і у твоєму місті! ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути