Ексклюзиви
понеділок, 16 березня 2009 13:47

11-річна американка зґвалтувала трьох дітей

11-річна американка зґвалтувала трьох дітей
Безпрецедентний випадок жіночої педофілії стався в місті Зейнсвілл, де 11-річну місцеву мешканку звинувачують в зґвалтуванні двох хлопчиків і однієї дівчинки молодшого віку. Абсолютно дикі обставини цієї справи шокували багатьох.

"Це наймолодший злочинець, який у нас був, - заявив детектив Ренді Річарсон. - У нас проходили юні підлітки і раніше, але вона - молодша за всіх".

Детектив Річарсон зараз веде ще одну справу, де в ролі підозрюваного фігурує 13-річна дитина.

Сексуальні злочини набувають серед дітей все більшого поширення, вважає керівник служби у справах неповнолітніх округу Маскінгем Ронда Хінкль.

На її думку, причина такого сплеску - вільний доступ дитини до забороненої раніше інформації. Крім того, найчастіше таке насильство учиняється в тому випадку, якщо діти живуть в так званих змішаних сім"ях. Можна тільки здогадуватись, який сенс політкоректні американці вкладають в ці слова в даному випадку.

Суддя Джон Шаффер, який працює більше 27 років, відзначає, що кількість подібних злочинів постійно зростає. Причому помітне зростання почалося приблизно 15 років тому.

Найчастіше у підлітків-ґвалтівників низький IQ, і їх жертвами стають діти, що живуть з ними в одному будинку.

Детектив Річарсон додає, що в більшості випадків старша дитина в сім"ї розглядає молодших як жертв. "Ці діти дивляться секс по телевізору і на екрані комп"ютерів, вони бачать своїх батьків або опікунів, які кохаються, - додає поліцейський. - Підлітки ведуть зовсім не той спосіб життя, який мають вести".

Одна з головних проблем сучасного життя полягає в тому, що батьки постійно на роботі і поняття не мають, де і з ким їх дитина. Єдиний спосіб захистити підлітка від прагнення проявити сексуальне насильство - навчити його поводитися в складних ситуаціях і створювати в сім"ї атмосферу довіри. Батьки повинні стати кращими друзями своїй дитині.

Зрозуміло, треба звертати уваги на тривожні знаки. Якщо, наприклад, повернувшись з табору підліток почав спати в одязі або боїться лягати без світла, це привід з ним поговорити по душах. Можливо, це ознака депресії, а не сексуального насильства. Але батьки мають все з"ясувати.

За матеріалами: NEWSru, Комсомольська правда.

Зараз ви читаєте новину «11-річна американка зґвалтувала трьох дітей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути