пʼятниця, 27 квітня 2007 09:09

11 педофілів-сатаністів гвалтували малюків у дитячому садку

 У Італії сталі відомі нові факти сексуального насильства над 3-4-річними малюками в дитячому саду в Рін"яно Фламініо.Заарештовано 6 людей, зокрема 2 виховательки. Поліція розшукує ще п"ятьох педофілів, які брали участь в групових згвалтуваннях маленьких вихованців дитячого саду.

15 малюків у віці 3-4 років, які стали жертвами педофілів, розповіли, що вони піддавалися насильству не тільки у ванних кімнатах дитячого садка, але також в якійсь квартирі і на одній з вілл Рін"яно.

Крім того, маленькі жертви розповіли про басейн "з червоними рибками", в який дорослі, роздягшись догола, входили до здійснення насильницьких актів. Басейн вже виявлений - він знаходиться на одній з вілл міста. Діти описали і будиночок для ігор в саду. І дійсно, згідно з свідоцтвам сусіда, діти бували на цій віллі, щонайменше, до кінця березня.

Арештовані виховательки всі заперечують. Вони відкидають звинувачення в згвалтуванні дітей. Вони присягаються, що ніколи не привозили дітей в ці будинки.

Але, на думку карабінерів, дуже багато збігів, дуже багато подробиць", що "повторюються, щоб вважати все дитячими вигадками.

Згідно з даними медичної експертизи, проведеної госпіталем "Bambin Ges ", насильству точно піддалася, щонайменше, одна дівчинка.

Стало відомо і про сатанинські ритуали, які проводили виховательки. Одного разу вчителька підпалила розп"яття і сказала дітям, що Ісус поганий, а диявол хороший. Як розповіла одна з дівчаток, потім жінка відрізувала дітям волосся. Раніше діти розповідали, що їх примушували пити кров і кололи якісь уколи.

Поліція продовжує пошук фото і відеозаписів з сценами насильства. Карабінери вилучили три комп"ютери, крім тих два, що були вилучені ще в жовтні. Фахівці з наукової лабораторії почали вивчати жорсткі диски комп"ютерів. Карабінери підозрюють, що фото продавалися за тисячі євро, пише Corriere della Sera.
Зараз ви читаєте новину «11 педофілів-сатаністів гвалтували малюків у дитячому садку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути