Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 12:48

10 найбільших помилок жінок в сексі

10 найбільших помилок жінок в сексі
Величезна кількість жінок в багатьох країнах світу незадоволено своїм сексуальним життям. У невдачах в ліжку пані схильні винити, перш за все, своїх партнерів, які, на їхню думку, є не дуже уважними і вмілими. Проте часто представниці прекрасної статі самі винні в тому, що їхнє сексуальне життя складно назвати сексуальним. Foxnews приводить основні помилки, які жінки здійснюють в ліжку, повідомляє factnews.ru

1. Поводитися як матуся і домогосподарка. Для блага сім"ї жінці необхідно на якийсь час забувати, що велику частину дня вона є асексуальною матусею. Необхідно живити своє сексуальне життя з тією ж енергією, з якою жінка займається домашніми справами і вихованням дітей.

2. Не реагувати і лежати трупом. Більшості з нас не подобається займатися сексом з трупом. Тому рухайтеся, кричіть, робіть що-небудь, але тільки не лежите без руху. Якщо ви хочете добитися максимальної реакції від свого партнера вийдіть за межі місіонерської пози. Необхідно говорити про свої бажання і давати докладні інструкції. Тоді секс почне радувати значно більше.

3. Забувати бути жіночною. Набір ваги, щоденна рутина, робота по будинку в непривабливому вигляді робить більшість жінок несексуальною в очах їхніх чоловіків. Не варто займатися процедурами особистої гігієни при чоловікові. Не варто розмовляти з ним про гоління і про місячні. Хоча більшості чоловіків подобаються такі жінки, в той же час вони хочуть бачити своїх партнерок сексуальними богинями.

4. Засуджувати його любов до порно. Поки порнофільми повністю не витіснили жінки з кола інтересів чоловіка, не варто лаяти його за зайву любов до перегляду картин відвертого змісту. Багато чоловіків насолоджуються різними формами еротичної продукції, використовуючи її для збудження і підвищення сексуальної зацікавленості в своєму нинішньому партнерові.

5. Боятися "брудних" розмов. Розпусні розмови можуть підсилити пристрасть. Отже не треба соромитися. Перетворюватися на вантажника не варто, але дещонебагато оживити сексуальну розмову все-таки можна.

6. Не володіти власним тілом. Великим або маленьким, високим або низьким - не важливо. Понад усе чоловіки в жінці цінують не красу, а непохитну упевненість в собі. Отже варто почати ходити по будинку голою і займатися сексом при світлі.

7. Лаяти інших жінок. Ти сидиш і думаєш, що он та понура виглядає як закінчена повія. І знаєш що? Він теж так думає, але, найімовірніше, її зовнішній вигляд йому дуже подобається. Принижувати інших жінок при чоловікові - показувати йому свою невпевненість і робити себе непривабливою.

8. Присягатися у вічній любові і вірності. Так вже склалося, що секс абсолютно нічого не гарантує - ні взаємної любові, ні майбутнього шлюбу, ні щасливого спільного життя, поки смерть не розлучить. Отже часто розмови про вічну любов в ліжку можуть тільки все зіпсувати.

9. Ігнорувати його соски. Це не тільки жіноча ерогенна зона. У багатьох чоловіків чутливі соски, і навіть чутливіші, ніж у їхніх партнерок.

10. Кусатися. Під час орального сексу не варто використовувати зуби.

Зараз ви читаєте новину «10 найбільших помилок жінок в сексі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути